| daniela1107 a întrebat:

Bună fetelor! Ieri am incercat prima data metoda e epilare cu ceara(cu benzi). Mi-am cumpărat benzile și ceara de la jumbo și am trecut pe treabă. Problema este că nu îmi ia tot parul și să nu mai spun faptul că mi-a luat o mare parte din epidermă (piele) să nu mai spun că pe pulpă, in spate nu s-au luat deloc, însă am căpătat vânătăi urâte. Chiar daca a trecut o zi încă am pielea iritata(chiar daca am folosit ulei de măsline). Unde am procedat greșit? Nu e bună ceară? E din cauză că e prima epilare? Trebuie stratul mai gros și firul +1cm? Așa îmi va ieșit mereu? Și dacă puteți recomandați-mi o metoda de epilare eficienta

9 răspunsuri:
| FantasyBoy a răspuns:

De ce nu recurgi la epilare definitiva cu laser? Costa mai scump, dar rezolvi definitiv si fara nicio durere.

| daniela1107 explică (pentru FantasyBoy):

O sa merg, la anul(18 ani) că mama nu e de acord cu asta, însă până atunci mă chinuisad

| InYourMind a răspuns:

Pai dacă ești săracă și nu-ți permiți ceva mai bun suferi rolling on the floor

| daniela1107 explică (pentru InYourMind):

Nu sunt săraca și se pare că nici tu deșteaptă, a fost prima mea epilare, habar nu am ce sa îmi cumpăr și am luat și eu ce avem la îndemână...Dar prostul mereu o să facă pe atotștiutorul?

| InYourMind a răspuns (pentru daniela1107):

Haha ce sa zici și tu acum laughing
Vad ca ai auzit de internet, folosește-l nu doar să-ți postezi selfiurilerolling on the floor

Daca chiar te crezi așa inteligentă poate ar trebui să știi și tu că pe internet sunt promovate toate prostiile care pot costa chiar mult, eu cred că produsul bun pentru tine este cel și testat pe pielea ta, de aceea eu am vrut sa testez ceva la îndemână, și din acest motiv am pus și întrebarea. Mă așteptam să primesc recomandări cu produse bune și TESTATE pe ele, nu sa vad toate frustratele cum își ambalează figurile?

Da da frustrata laughing nu înțeleg de ce pui semnul întrebării de fiecare data când scrii ditamai textul laughing
Dacă știi cum sa cauți, știi și ce sa alegi laughing

Noapte bună, scumpo!

Neața drăguță!