Pai.daca vrei ceva bun trebuie sa si platesti mult.Ti-l recomand pe cel de la L'Oreal Paris(nu l-am incercat dar toata lumea spune ca e super bun si chestii d-astea) si ti-l recomand pe cel de la Nivea tot la 70-80 de lei (asta e incercat de mine si e super buuun.Acopera bine cosurile fara sa se cojeasca si hidrateaza bine pielea)
Sper ca te-am ajutat!
Depinde ce aştepţi de la un fond de ten! Dacă ai tenul acneic şi cu probleme atunci îţi trebuie un fond de ten cu o acoperire foarte mare.
Eu am un ten normal şi de obicei folosesc fonduri de ten cu acoperire medie!
Dar îţi recomand cu încredere:
Fondurile de ten de la Giordani Gold (Oriflame)
Fondul de ten Zero defecte (Yves Rocher)
Wake me up (Rimmel London)
Colorstay (Revlon)
Http://www.1001cosmetice.ro/produse/fond-de-ten au produse foarte bune poate te orientezi la ceva care s-ar putea sa iti placa. Sper ca te-am ajutat. App sunt reduceri acuma
Intră pe site-ul oriflame și uite-te în catalog. Sunt sigură că vei găsi unul care ți se va potrivi. De acolo mi-am luat și eu, dar nu mai știu cum se numește. Avea un capac negru... Chiar am uitat -.-
Buna! Eu folosesc BB Cream de la Garnier, are acoperire medie, are o textura super usoara, nu are aspectul acela de masca(ceea ce ma bucura si pe mine), il folosesc de un an si e extrem de bun Eu l-am luat din Kaufland
GheorgheJupan întreabă:
kalakkas întreabă: