Mai fata, nu trebua sa faci piercing! daca locul te doare foarte tare inseamna ca te-ai infectat cu tetanos si nu se vindeca cu nici un fel de crema, du-te urgent la clinica sa-ti faca o injectie antitetanos! Sa te inveti minte sa nu mai faci asa ceva, tinerii astiaau innebunit dupa piercinguri zicand ca e misto, dar se pot intampla niste accidente mortale!
Usor domnule ca l-am facut la salon special nu eu nebuna de capu meu!
Scoate piecingul si spala imediat cu apa calda si sapun, curata bine locul infectat, fa-ti un ceai de musetel fierbinte si imbiba cu o vata medicinala si curata-le locul infectat, apoi sa dai cu RIVANOL(solutie de dezinfectant galbena) gasesti la farmacie si apoi sa dai cu o crema antibiotica TETRACICLINA sau BALNEOCIN, apoi pui leucoplast! Sper ca ti-am fost de folos! Insanatosire grabnica si ai grija de tine!
Buna.Te-ai infectat si ca inainte sa dai cu vreo crema trebuie sa scoti cercelul.
Funda?
E doar de moment. odate ce locul se "reinvata" cu pirce-ul, o sa-ti treaca. poti folosi si o crema antiinflamatoare cum ar fi Tetraciclina. Funda
Salut iti recomand sa nu faci prostia sa te dai cu creme aiurea, si eu am primit sfatul asta si nu l-am ascultat si am tras cu pierce-ul din buric 7 luni, in fine trebuie doar sa te speli cu sapun protex si sa te dai cu ser fiziologic, dupa aceea poti aplica baneocin sau bepanthen
ioana0324 întreabă: