E doar de moment. odate ce locul se "reinvata" cu pirce-ul, o sa-ti treaca. poti folosi si o crema antiinflamatoare cum ar fi Tetraciclina. Funda
Salut iti recomand sa nu faci prostia sa te dai cu creme aiurea, si eu am primit sfatul asta si nu l-am ascultat si am tras cu pierce-ul din buric 7 luni, in fine trebuie doar sa te speli cu sapun protex si sa te dai cu ser fiziologic, dupa aceea poti aplica baneocin sau bepanthen
Mai fata, nu trebua sa faci piercing! daca locul te doare foarte tare inseamna ca te-ai infectat cu tetanos si nu se vindeca cu nici un fel de crema, du-te urgent la clinica sa-ti faca o injectie antitetanos! Sa te inveti minte sa nu mai faci asa ceva, tinerii astiaau innebunit dupa piercinguri zicand ca e misto, dar se pot intampla niste accidente mortale!
Usor domnule ca l-am facut la salon special nu eu nebuna de capu meu!
Scoate piecingul si spala imediat cu apa calda si sapun, curata bine locul infectat, fa-ti un ceai de musetel fierbinte si imbiba cu o vata medicinala si curata-le locul infectat, apoi sa dai cu RIVANOL(solutie de dezinfectant galbena) gasesti la farmacie si apoi sa dai cu o crema antibiotica TETRACICLINA sau BALNEOCIN, apoi pui leucoplast! Sper ca ti-am fost de folos! Insanatosire grabnica si ai grija de tine!
Buna.Te-ai infectat si ca inainte sa dai cu vreo crema trebuie sa scoti cercelul.
Funda?
ioana0324 întreabă: