| Andwta a întrebat:

Buna fetelor! Prin ce metoda naturala ati reusit sa va deschideti parul? Am citit pe un site, ca lamaia sau masca de miere ajuta. Vreau sa stiu daca ar functiona si daca ar dauna parului cu ceva. Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa incerci decolorarea cu miere :
http://lifepassionandbeauty.blogspot.ro/......ui-cu.html

Sucul de lamaie este coroziv, are un pH intre 2 si 3, este fototoxic, contine foarte multi iritanti si un ingredient care mareste puterea de penetrare a celorlalti iritanti. Pe scurt : parul se va degrada, se va usca, se va rupe, scalpul se va irita mai ales daca stai mult timp in soare si e posibil si sa-ti cada parul. Posibil si o dermatita de contact sau matreata daca ai scalpul sensibil.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Bula
| Bula a răspuns:

Ceaiul de musetel sau apa oxigenata (diluata) deschid culoarea parului (spre blond), in functie de concentratie si durata de aplicare.
Ambele scot colorantul din par, iar durata va fi pana ce creste din nou.

| F12345 a răspuns:

O prietena de-a mea s-a dat cu lamaie pe par si a stat la soare, ea fiind bruneta, parul i s-a deschis foarte tare, aproape blond.Culoarea i-a ramas de vreun an asa

| Andwta explică (pentru anonim_4396):

Imi place site-ul ca e detaliat si cu imagini. Am sa incerc chiar imi da sperante sa imi deschid putin culoarea parului. Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Andwta):

Multa rabdare iti doreschee hee
N-ai pentru ce happy