Eu am un gel pentru dupa epilare tot de la farmec. si la fel imi dau intai cu servetelele alea cu aloe vera, apoi cu asta. si nu e foarte scump. ti l recomand!:) http://www.cosmeticeromanesti.ro/......50-ml.html
Scuze..asta voiam sa ti-l arat: http://www.farmec.ro/produse/corp/gel-dupa-depilare-103.html
Nu-s mustacioasa, Doamne fereste! ca orice fata, aveam doar cateva firicele, dar eu fiind bruneta, se vedeau.si fiindca nu-mi place acest lucru, am facut ceea ce am considerat ca e necesar.
Si,apropo,fara intentia de a fi rautacioasa, intrebarea mea era adresata fetelor, ca doar ele stiu despre ce e vorba.asa ca...
Nu-i nici o suparare.am vazut si eu destule persoane,asa cum zici tu.
dar bine,bine,tie ca baiat,ti-ar placea sa vezi o ca are mustata? sau ma rog,cateva fire totusi? eu nu cred c-ai vrea asa ceva
si totusi, nu pot eu sa fiu asa, nu ma simt eu bine.
si oricum, acele firicele cresc inapoi destul de greu, deci.
Stai linistit, nu-i nici o problema.eh,fetele se baga in discutiile baietilor pentru ca de obicei fetele sunt muuuult mai curioase decat baietii.
Da nu am zis asta, ii trece iritatia cu crema de galbenele sau ceai de musetel
Sincer,m-am gandit si eu la crema de galbenele...dar mi-era teama sa nu ma irit si mai tare...
Buna!
Iti dau un sfat cand iti iei mustata cu benzi de ceara, incearca sa nu mai pui degetele pentru ca din acest motiv te-ai iritat, chiar daca te mananca, sau te ustura nu mai pune mana macar pentru 1, 2 ore ce-l putin si incearca sa masezi cu ulei adica ce-l din pliculet asa nu vei mai pati nimic crede-ma sper ca ti-am fost de folos. Nu mai bine^^!
Eh,uit ca m-ai prins, intr-adevar, am pus mana pe zona respectiva, dar, eram foarte curata pe maini.
si am folosit si acele servetele cu ulei.
Mda... din acest motiv te-ai iritat stiu asta de la mine dar bine ca nici eu nu am stiut prima data dar mi-a explicat Mama .
Cel mai bun si ieftin remediu e o crema unguent de galbenele sau musetel.in scurt timp trece tot
Lasa zona sa se vindece si nu te mai epila cu benzi, mai bine cu penseta.In timpul acesta dati cu crema hidratanta nivea cat dureaza vindecarea.