Daca zici ca parul tau se onduleaza dupa ce il faci cu peria si feonul inseamna ca ai firul gros si cu elasticitate si nu cred ca metoda de mai sus o sa-ti faca parul drept ca si fetei din video.In plus nu e bine sa iti perii parul cand e ud si sa tragi asa de el pentru ca e mult mai fragil cand e ud si se deterioreaza.
Poti incerca metoda asta macar o data, nu ai nimic de pierdut...
Eu zic sa nu risti sa iti strici parul cu toate prostiile si sa iti cumperi o placa de par buna si un spray pentru protectie termica.
Asta fac deja, dar dupa maxim o ora parul meu se onduleaza la loc
Eu decat sa il indrept mai bine il asa asa cum este el, ondulat si ii bag putina spuma si sunt fresh
Nu toata lumea e la fel, mie nici nu imi sta bine cu el asa nici nu imi place :3
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Am renuntat la placa pentru ca mi-am ars foarte mult parul. Si acum evit sa imi las parul desprins, il impletesc intr-o coada intr-o parte, sau il prind intr-un coc .
Mersii.Si eu sunt adepta placii...nu imi place parul ondulat. Ajunsesem sa trag de el in ultimul hal si sa il terorizez numai ca sa stea drept cum si cat voiam eu. Apoi l-am vopsit si s-a subtiat si nu mai sta asa ondulat si dupa ce il fac cu placa sta perfect drept pana la urmatoarea spalare.Dar iti spun ca e mai frumos un par ondulat si sanatos decat un par drept si distrus de la placa si vopsiri cum am eu
Vezi aici http://ofashion.cabanova.com/indreapta-parul-usor.html
O sa fi multumita
Sper sa te ajute