O colegă se vopseste mereu brunetă deoarece îi apare la rădăcina culoarea naturală și normal că nu îi stă bine; deci da va trebui să te vopsești tot timpul
Bun deci brunet nu dar blond ce zici ar merge sa ma fac blond daca sunt satena?
Buna! Eu sunt satena natural si ma vopsesc bruneta din clasa a 7-a/(momentan sunt in a 10-a). Ideea e urmatoarea:diferenta e destul de mare, deci da, radacinile incep sa se remarce cam dupa 4 saptamani dar nu foarte tare.Eu ma vopsesc odata la 1-2 luni.Iti recomand sa te vopsesti doar daca esti sigura ca vrei asta avand in vedere ca mie mi-a cam distrus parul.
Blondul(mai ales decolorantul)iti va distruge total parul.Va avea efect de par ars si varfuri despicate.
Daca vrei ceva mai deschis...ce zici de culoarea alunei? e o culoare superba si de asemenea e pe trend vara asta!
Orice culoare te-ai face tot trebuie sa te vopsesti o data pe luna sau la o luna jumatate. Ca te faci blonda sau bruneta si tu esti satena, la radacini se vede saten in rest blond si la brunet e acelasi lucru. Deci orice culoare te-ai face tot trebuie sa vopsesti radacinile lunar.! Si apropo daca te faci bruneta, apoi vrei blonda ajungi foarte greu de la bruneta la blonda. Trebuie sa faci vreo 2-3 decolorari. Pe langa faptul ca iti arde parul foarte tare trebuie sa te si tunzi. Asa ca hotaraste-te bine! Fundita?
Mai bine incearca nuantatorul, partea buna e ca nu arde si nu afecteaza parul, partea proasta e ca se ia dupa 7-8 spalari.
Nu stiam ca vrei sa iesi in evidenta schimband radical culoarea parului tau...culoarea alunei e un saten deschis.tu nu ai specificat ce fel de saten e parul tau...inchis sau deschis.