Buna,nu am facut eu solar a facut o colega,dar chestia e ca nu prinde din prima,trebuie sa urmezi o sedinta :-s trebuie sa te duci de cateva ori si pretul va creste de fiecare data:-s Daca ai pielea alba e posibil sa nu iti prinda,ci doar sa te inrosesti. Sfatul meu e sa nu dai banii aiurea pe solar,du`te mai bine la piscine, stranduri unde cu siguranta te vei bronza, sau poti sa stai si acasa la soare P.S uleiul de masline accelereaza bronzul:*:*
Si eu am fost la solar, am stat 6 minute, si m`am cam ars pentru ca eram foarte alba.
Am mai mers o data si a inceput sa dea roade, doar ca se duce destul de repede bronzul daca nu urmezi mai multe sedinte [a doua oara am stat tot 6 minute]. asa ca acum stau la soare, mai ales ca avenit caldura.
dar daca mergi la mare sau strand a doua zi dupa ce ai facut solar va prinde foarte bine bronzul
Eu am fost la solar si asa din prima iti inroseste foarte usor pielea. da nu e nimic grav. pentru inceput e indicat sa stai vreo 6 sedinte 3 minute si urmatorele 3 sau 4 sedinte sa stai 6 minute asa-i cel mai bine crede-ma! eu asa am stat si acum am un bronz perfect!
anonim_4396 întreabă: