Drojdie de bere masca plus administrare pe cale orala 2 saptamâni pe luna, pe fiecare săptămana fa-ți un gomaj cu tarate de grâu plus bicarbonat de sodiu alimentar si in fiecare seara si dimineața folosește ulei din germeni de grau in paralel cu unt de shea. Succes ps: dacă ești alergică la drojdia de bere treci peste ambele procedee. Succes.
Mss o sa incerc, sper sa dea rezultate
Foloseste o zi da, una nu o masca cu argila! renunta la machiaj(eventual foloseste doar bb cream cu efect matifiant) toate produsele de curatare ingrijire incearca sa le alegi astfel incat sa fie destinate tenului gras! bafta!
Pentru mine a fost doar o perioadă trecătoare.
M-au ajutat săpunurile speciale pentru asta, faptul că nu mi-am mai lăsat părul să se îngrașe deloc, sau să îmi atingă fața. Am încetat din a-mi pune constant mâinile pe față, și am renunțat la ciocolată și cașcaval, care am observat că îmi fac mai mult rău în privința asta.
Am si eu acnee si cu orice te-ai da, tot nu tee ajuta cu nimic...nu poti sa le opresti, e o perioada in care nu prea ai ce sa faci...dar poti sa folosesti putin fondul de ten, ca sa nu se cunoasca prea tare.
Eu mi-am luat o crema de la farmacie care a ajutat foarte mult.
Nu mai stiu exact cum se numea, era un nume cam lung si era intr-o cutie alba cu niste liniute galbene.