| blackrosse91 a întrebat:

Buna imi poate pune cineva cum a scapat de acnee si de semnele ei? eu sincer am incercat toate metodele fara rezultate de durata. multumesc

Răspuns Câştigător
| Puffalina a răspuns:

Drojdie de bere masca plus administrare pe cale orala 2 saptamâni pe luna, pe fiecare săptămana fa-ți un gomaj cu tarate de grâu plus bicarbonat de sodiu alimentar si in fiecare seara si dimineața folosește ulei din germeni de grau in paralel cu unt de shea. Succes ps: dacă ești alergică la drojdia de bere treci peste ambele procedee. Succes.

5 răspunsuri:
| queenofsaigon a răspuns:

Pentru mine a fost doar o perioadă trecătoare.

M-au ajutat săpunurile speciale pentru asta, faptul că nu mi-am mai lăsat părul să se îngrașe deloc, sau să îmi atingă fața. Am încetat din a-mi pune constant mâinile pe față, și am renunțat la ciocolată și cașcaval, care am observat că îmi fac mai mult rău în privința asta.

| crissa20 a răspuns:

Foloseste o zi da, una nu o masca cu argila! renunta la machiaj(eventual foloseste doar bb cream cu efect matifiant) toate produsele de curatare ingrijire incearca sa le alegi astfel incat sa fie destinate tenului gras! bafta!

| roxanamariaa a răspuns:

Eu mi-am luat o crema de la farmacie care a ajutat foarte mult.
Nu mai stiu exact cum se numea, era un nume cam lung si era intr-o cutie alba cu niste liniute galbene.

| Astella a răspuns:

Am si eu acnee si cu orice te-ai da, tot nu tee ajuta cu nimic...nu poti sa le opresti, e o perioada in care nu prea ai ce sa faci...dar poti sa folosesti putin fondul de ten, ca sa nu se cunoasca prea tare.

| blackrosse91 explică (pentru Puffalina):

Mss o sa incerc, sper sa dea rezultate happy