Probabil nu ii priește tipului de ten pe care îl ai. Iti știi tipul de ten? Poate ai tenul gras și ai folosit o crema pentru ten uscat, care a fost mult prea densa pentru ceea de fe are nevoie tenul tău. Ai tenul uscat? Adică câteodată face cojite, si "fosneste" când iti freci palma de el? Sau iti simți fata uscata? Sau ai tenul gras, câteodată te ștergi pe nas/frunte și este sebum? Gen ceva uleios? Ca depinde mult și ce fel de ten ai. Sau măcar folosește ceva pentru ten mixt, nu ai cum sa dai greș.
De exemplu:
- Purito deep sea pure water
- Cosrx snail mucin
- Neutrogena hydration boost
Eu le am folosit pe toate și sunt foarte bune, în special cea de la purito, Neutrogena întra mai repede în piele dacă de exemplu asta preferi
Buna.Nu ai specificat de care sa fie. Daca vrei una simpla pentru hidratare eu iti recomand https://www.apidava.ro/crema-hidratanta/ E cam 21-24 de lei borcanelul.Depinde de unde o cumperi (eu am luat-o dintr-un magazin naturist din incinta Kaufland). Intra bine in piele, miroase subtil, e suficient sa aplici o cantitate destul de mica si tine mult din punctul meu de vedere, chiar daca are doar 30 ml.
Mulțumesc pentru recomandări! Am uitat să menționez că am un ten gras. Mereu când mă spăl pe față, la câteva ore distanță, zona T devine "uleioasă"
In primul rand, Trebuie sa ai o rutina de ingrijire corecta. Adica dimineata si seara te speli cu un gel sau crema de curatare, dupa care folosesti un toner sau apa termala, dupa care folosesti un tratament sau ser specific tipului de ten, dupa care folosesti crema hidratanta. Iar ziua trebuie sa folosesti SPF.
cauta pe google creme pentru ten gras predispus la acnee de la urmatoarele branduri: la roche posay, avene, uriage, ivatherm, bioderma. Le recomand.
Unanonimdepetpu întreabă: