| 5Ioana23 a întrebat:

Buna!
Îmi puteți recomanda o placa foarte bună de par?

Răspuns Câştigător
| Annellysa a răspuns:

Buna! O placa foarte buna de par ar fi Braun Satin Hair ST780, 200 de grade. Este o placa de par foarte performanta. Varfurile placilor se păstrează reci si sunt perfecte pentru crearea carliontilor. Obtii rezultate foarte bune. Din câte stiu o gasesti pe Emag, costa in jur de 489 de lei, nu mai stiu exact. Eu inca o am. Este foarte buna. Si, daca vrei una mai buna decat aceasta, intr-adevar, este... foarte scumpa. Dar de asemenea extrem de buna. Si pe aceasta o am. Am luat-o din curiozitate ca sa fiu sincera. Se numeste K2 Evolution Keratin Elixir Tratament Corioliss. Este ideală pentru persoanele care isi doresc un tratament intensiv al parului. Contine un flacon de 250 de ml cu ulei de argan care se ataseaza in locul special din placa. Are si 5 trepte de reglare a temperaturii. M-am îndrăgostit de ea de la prima utilizare! O gasesti tot pe Emag la reducere de la 11000 de lei la 900 si ceva de lei. Scumpa, stiu... Dar merita!
Sper ca te-am ajutat! happy

2 răspunsuri:
| 5Ioana23 explică (pentru Annellysa):

Am parul creț si folosesc placa non-stop, am nevoie de una performanta si o voi achiziționa, mulțumesc
Pupici?

| Annellysa a răspuns (pentru 5Ioana23):

Cu placere! ❤

Întrebări similare