| natasa1438736 a întrebat:

Imi puteti spune cum ar trebui sa ma machiez, daca trebuie in prima zi de liceu? Dar sa nu fie prea strident … PS : sunt boboc.Ms :*

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Esti asa de urata de trebuie sa te machiezi? Daca, natural, arati bine, care e problema? O faci pentru ca si altele o fac? Unor baieti le plac fetele naturale nu zugravite.

3 răspunsuri:
| DeniiMT a răspuns (pentru darrio2007):

"Baietilor le plac fetele naturale, nu zugravite", serios? Si daca vedeti o tipa care nu e machiata spuneti de ea ca e urata, ca nu stie sa se aranjeze, ca e precum o taranca. Daca vedeti o tipa aranjata, care pe deasupra mai are si o sumedenie de operatii estetice salivati pe strada dupa ea. Eu consider ca machiajul ar trebui doar sa complimenteze frumusetea unei femei, nu sa creeze o alta persoana total diferita. Asa ca intai sa vorbesti, ar trebui sa si gandesti, si daca nu stii cum e sa fii fata te rog eu nu mai comenta aiurea!

| DeniiMT a răspuns:

Machiajele naturale sunt cele mai elegante. Eu zic sa nu te machiezi strident deoarece prima impresie chiar conteaza, si apoi ceilalti o sa isi formeze o parere total gresita despre tine. Daca ai cosuri, vei avea nevoie de un fond de ten bun, potrivit cu tenul tau, dar avand in vedere ca esti foarte tanara eu te-as sfatui sa aplici o crema "BB Cream 2 in 1" care are si fond de ten, e pentru toate tipurile de ten, si ofera un aspect natural. Daca ai cearcanele foarte accentuate poti folosi un concelear ca sa nu se observe. Daca vrei sa-ti conturezi pometii foloseste niste perle bronzante. Sprancenele au un rol foarte important deoarece ele ofera conturul fetei in proportie de 80%. Daca nu doresti sa le vopsesti macar le poti pensa, ca sa arate cat de cat ok. Pentru ochi poti aplica un rimel finut, iar pe buze un balsam simplu, de la Nivea de exemplu. Mai jos ti-am lasat un link cu un machiaj simplu de zi. Sper ca ti-am fost de folos :*
https://www.youtube.com/watch?v=0FiAc6Bbmmc

| darrio2007 a răspuns (pentru DeniiMT):

Tu esti fata sau baiat? Fetele ar trebui sa tina cont si de parerea baietilor cand se machiaza. Unele se machiaza nu pentru ca nu arata bine naturale ci pentru ca si colegele, prietenele etc se machiaza.Si de cele mai multe ori arata ca un tablou de Picasso.Nu ai sa ma vezi pe mine salivand dupa o plasticata, botoxata sau mai stiu eu ce pitipoanca.