Pfrobabil, si-l fac pe bigudiuri dat mai intai cu gel; ori daca nu, si-l dau cu zeama de lamaie amestecat cu zahar, si apoi si-l fac cu ondulatorul. Sper sa iti iese, bafta!
Nu sunt fata dar cred ca aici o sa gaseti raspunsul https://www.youtube.com/watch?v=9ZJMUrP_S60
In secolul 21 cu zeama de lamaie si zahar? oameni buni!
Probabil este coafat din perie. bucle usoare care se aseaza foarte frumos si persista
Draga mea, nu e vorba in ce secol suntem, important este sa persiste si sa-ti iese coafura!
Ei, dupa aceea, nu mai trebuie sa-l pieptini. Se aranjeaza de la sine. Il pieptini in timp ce-l dai du acea solutie. Apare un par oandulat, ca si cum l-ai da cu fixativ. Asa era o colega de-a noastra. Era de invidiat!
Ok.problema e alta.acum multi ani mi-am facut si eu bucle cu apa si zahar.a trebuit sa ma tund pentru ca era groaznic.nu puteam sa-l curat nici dupa sampon sa-si revina la normal.in fin e faceti ce vreti.dar avem multe alte metode mai moderne
Hei, dar eu aici nu am mentionat de apa si zahar draga mea. Reciteste mai si vezi ca am menntionat destul de bine Zeama de Lamai! Nu incerca sa compari Zeama de Lamaie cu Apa! Bine? Nu este vorba aici de modernizare, aici vorba sa te descurci cat mai eficient cu ce ai la indemana, sa nu platesti coafeza.
Zeama de lamaie sau apa tot cu zahar se amesteca si cam acelasi efect,
Ei, nu chiar. Ia incearca tu, o mana s-o treci prin zeama de lamaie simpla, si pe cealalta sa o treci prin apa simpla. Ce simti dupa uscare?
In fine.fiindca am un salon e normal sa folosesc produse prof.nu vreau sa scot asta in evidenta ci faptul ca nu mai folosesc met de genul asta.seara buna!
Ai toata libertatatea sa faci ce vrei. Dar sa nu uitam ca sunt metodele cele mai naturale. Gelul de par, produce caderea parului, ca si alte produse ca: vopsitul parului, fixativul, si multe altele. Este mult mai bine sa fii naturala! Asemenea!
(imi place naturaletea, parul nu mi-l vopsesc si nu abuzez de produse, doar fiindca le am)
Ei, incercam sa fiu si eu cat mai generoasa vorbind metaforic doar.