| SzidySzidonia a întrebat:

m-am ingrasat cam 2 kg, cum as putea sa le dau jos? Help me please!happy

Răspuns Câştigător
| Imstrong a răspuns:

Heii!
Uite chiar acum ne confruntam cu aceeasi problemă, si eu tot 2 kg vreau să dau jos.
Eu acum folosesc această dietă care au mai încercat-o niste rude..merge!

Dimineata poti consuma un iaurt fara grasimi si nişte cereale sănătoase.
Sau dacă nu, poţi opta pentru un măr sau o pară sau un suc sănătos obţinut prin storcătorul de fructe.

La prânz poţi consuma ceva gătit, recomand o supică sau ciorbiţă bună..doar aşa o să slăbeşti.
În timpul zilei, după nu îti mai recomand să mănânci nimic.
Decât seara, la ora 18:00 o salată de legume sau o felie de pâine unsă cu brânză topită/pateu.
După ora 6 seara nu mai mânca deloc si renunţă definitiv la mâncărurile fast food şi la dulciuri.
Cartofi prăjiti, carne grasă etc total interzise într-o dietă de slăbit.
Ziua recomand alergări uşoare de dimineaţa vreo jumătate de oră.
Şi seara nişte exerciţii aerobice calumea. Se vor vedea rezultatele în mai puţin de o lună probabil. Depinde cât de mult sport faci.
Paa! Funda?

12 răspunsuri:
| Greece2000 a răspuns:

Buna, eu te sfatuiesc sa mananci doar 2 mese pe zi adica 12-6, cand esti la masa ia cu tine un pahar cu apa va fi nevoie de el pentru ca vei manca putin dar vei bea apa asa in felul asta nu o sa mai mananci nici mult si te vei satura evita prajiturile, ciocolata si dulciurile sper ca am fost de ajutor o zi frumoasa sa ai.

| LadyLilith a răspuns:

Fa sport, alearga, si poti sa bei ceai verde, insa sa iei ceai verde varsat si nu la plic. Ceaiul verde sa nu-l bei dupa ora 5 ca nu poti dormi la noapte, contina mai multa cofeina decat cafeaua. Succes!

| PopJessica a răspuns:

Bea cat mai multa apa poti, incearca sa mananci mai putin cantitati ( nu pana nu mai poti, ci pana simti ca nu mai iti e foame si poti si sa iesi la alergat de 2-3 ori pe saptamana acum ca s-a facut mai cald.

| Jolenne a răspuns:

Elimină pâinea, pastele, dulciurile, sucurile, cartofii și orezul. Mănâncă proteine și fă sport. Slăbești destul de rapid așa...

| SzidySzidonia explică (pentru PopJessica):

laughing Trebuie sa rad cand aud de sportlaughing, ieri seara ma,, plimbam,, cu bicicleta si am cazut.laughing m-am facut praf.

| Alfred0703 a răspuns:

Lasa sarmalele

| SzidySzidonia explică (pentru Alfred0703):

Hai serios? Anul trecut am slabit 11 kg si acum nu stiu cum m-am ingrasat...ca sarmale nici de Pasti nu am facut.

| kyliejenner a răspuns:

Mult sport si multa apa

| kiri11 a răspuns:

Alearga! big grin bicicleta! Vine vara! Sportul e cea mai buna metoda big grin

| kiri11 a răspuns:

Sau ai daca nu esti o fana a sportului poti incerca suplimente, ca spre exemplu acesta : http://jurnalzilnic.com/sanatate/medicii-au-ramas-surprinsi/

| SzidySzidonia explică (pentru kiri11):

Imi place sportul chiar si azi am fost la alergat o ora jumatehappy

| SzidySzidonia explică (pentru Imstrong):

Parca mi-am citit gandurilelaughing, exact asa procedez si euhappy!