Heii!
Uite chiar acum ne confruntam cu aceeasi problemă, si eu tot 2 kg vreau să dau jos.
Eu acum folosesc această dietă care au mai încercat-o niste rude..merge!
Dimineata poti consuma un iaurt fara grasimi si nişte cereale sănătoase.
Sau dacă nu, poţi opta pentru un măr sau o pară sau un suc sănătos obţinut prin storcătorul de fructe.
La prânz poţi consuma ceva gătit, recomand o supică sau ciorbiţă bună..doar aşa o să slăbeşti.
În timpul zilei, după nu îti mai recomand să mănânci nimic.
Decât seara, la ora 18:00 o salată de legume sau o felie de pâine unsă cu brânză topită/pateu.
După ora 6 seara nu mai mânca deloc si renunţă definitiv la mâncărurile fast food şi la dulciuri.
Cartofi prăjiti, carne grasă etc total interzise într-o dietă de slăbit.
Ziua recomand alergări uşoare de dimineaţa vreo jumătate de oră.
Şi seara nişte exerciţii aerobice calumea. Se vor vedea rezultatele în mai puţin de o lună probabil. Depinde cât de mult sport faci.
Paa! Funda?
Buna, eu te sfatuiesc sa mananci doar 2 mese pe zi adica 12-6, cand esti la masa ia cu tine un pahar cu apa va fi nevoie de el pentru ca vei manca putin dar vei bea apa asa in felul asta nu o sa mai mananci nici mult si te vei satura evita prajiturile, ciocolata si dulciurile sper ca am fost de ajutor o zi frumoasa sa ai.
Fa sport, alearga, si poti sa bei ceai verde, insa sa iei ceai verde varsat si nu la plic. Ceaiul verde sa nu-l bei dupa ora 5 ca nu poti dormi la noapte, contina mai multa cofeina decat cafeaua. Succes!
Bea cat mai multa apa poti, incearca sa mananci mai putin cantitati ( nu pana nu mai poti, ci pana simti ca nu mai iti e foame si poti si sa iesi la alergat de 2-3 ori pe saptamana acum ca s-a facut mai cald.
Elimină pâinea, pastele, dulciurile, sucurile, cartofii și orezul. Mănâncă proteine și fă sport. Slăbești destul de rapid așa...
Trebuie sa rad cand aud de sport, ieri seara ma,, plimbam,, cu bicicleta si am cazut. m-am facut praf.
Hai serios? Anul trecut am slabit 11 kg si acum nu stiu cum m-am ingrasat...ca sarmale nici de Pasti nu am facut.
Sau ai daca nu esti o fana a sportului poti incerca suplimente, ca spre exemplu acesta : http://jurnalzilnic.com/sanatate/medicii-au-ramas-surprinsi/
Imi place sportul chiar si azi am fost la alergat o ora jumate
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: