De obicei dacă încerci să îl decolorezi se v-a deschide la culoare. Deci nu știu dacă poți scoate doar vopseaua și să rămână culoarea naturală a părului. Dacă tu ești cea din poza de profil, îmi place culoarea de acum, păcat să te trezești cu cine știe ce surprize.
La acest moment, dupa cum i spus si tu, indifenet ce ai pune pe un par deja ars, nu va face decat sa-l arda si mai rau si vei vedea cu ochii tai cu se vor rupe si vor cade firele de par, ca si cum ar fi fire de paie.
Nu te sfatuiesc sa-ti mai agrsezi parul, lasa-l asa sa creasca natural sau taie-l!
Oricum trebuie sa mai astepti cateva luni bune, ca sa pui alta vopsea pe el!
Nu exista nimic ce face sa se duca din vopsea, decat spalarea, se duce in timp prin spalari, insa nu de tot, se va "spalacii" culoarea.
Daca nu mai doresti sa il vopsesti, lasa-l pur si simplu sa creasca, si il mai tunzi pana scapi in timp de culoarea pe care nu o mai doresti, in timp parul tau natural il va inlocui pe cel vopsit.
Dar daca te deranjeaza sa se vada asa, atunci poti sa mai faci inca odata compromisul de a-l vopsii de o culoare apropiata culorii tale, dar in timp vei face aceeasi chestie daca il doresti sanatos : cum creste culoarea naturala la radacina, cum tai din varfuri din cel vopsit, tot asa, pana cel natural il va inlocui pe cel vopsit :-).
Orice ai face se va arde. Atunci te sfătuiesc sa rămână așa sa il revopsești in aceeași culoare si după un timp sa il tai după ce creste. Normal
Decolorarea distruge pigmentul firului de par, vopseaua deschisa ii distruge partial sau total pigmentul - nu mai ai cum sa te intorci la culoarea ta naturala pentru ca nu mai exista culoarea aia acolo. E ca si cum ai pune clor pe o bluza neagra, procesul e ireversibil.
Vopsirea ti-ar degrada parul mult si e posibil sa fie necesar sa-l vopsesti regulat. Si eu am avut parul blond si l-am vopsit intr-o nuanta mai inchisa dar se ducea culoarea si pana la urma am optat pentru nuantator. Nuantatorul doar imbraca firul de par in culoare, este mult mai ok pentru sanatatea firului de par. Parul meu nu a rezistat la vopsiri repetate, cu nuantator ma fac de peste 8 luni si este ok. Cand o sa am tot parul natural o sa folosesc Color B4 ( se gaseste in DM ) ca sa scap de nuantator si sa ramana nuanta naturala.
" ColourB4 NU este un decolorant, astfel el nu decoloreaza, folosind acest produs de la negru nu vei ajunge la blond, decat in cazul in care parul a fost blond si peste s-a aplicat o vopsea neagra sau alta culoare.
In conditiile in care parul natural este saten si s-a vopsit cu negru, folosind ColourB4 se indeparteaza negru si se ajunge la satenul natural. "
sursa : http://www.colourb4.ro/de-la-negru-la-castaniu-cu-colourb4/
Ai putea sa mai astepti un timp, mai ales daca te-ai vopsit recent, si sa iti aplici masti cu uleiuri ca sa-ti ajuti parul.
DaciaRomania întreabă: