Eu imi aleg parfumul in functie de ce ma impresioneaza. nu am o regula. dar cu cele florae u prea poti da gres. cele de vanilie sunt puternice si nu plac tuturor, eu il urasc. Parfumurile Yves Rocher redau esenta florilor foarte bine. Depinde si cati ani ai. Parfumul se alege in functie de multe criterii, gustul fiecaruia, varsta, ocazie, buget, etc. Eu am 25 de ani, imi plac cele fresh (fructate, florale, citrice) dar in acelasi timp delicate si speciale. Parfumul cel mai potrivit tinerelor care in general place tuturor (femei si barbati) este Bright Cristal Versace (adica cel ros cu capac in forma de cristal). Un alt parfum delicat este Chanel Chance cel verde sau cel roz. Sau noul Coco Noir de la Chanel care e un parum oriental luminos. In adolescenta foloseam B.U. galben, C-tru violet si Celine Dion care placea tuturor si Little Black Dress de la Avon e destul de placut. Depinde ce gusturi ai, dar evita vanilia. In general cand cauti un parfum deja ambalajul spune cam ce fel de parfum e. O sticluta neagra inspira un parfum puternic, oriental, intens. O sticluta roza poate fii floral, lejer. Sticlutele verzi sau galbene pot fi pe baza de citrice, etc. La fel si numele parfumurilor pot sugera in unele cazuri cam ce fel de parfum este, de exemplu Pure Poison (Dior) iti dai seama ca e ceva foarte intens. Eau Fraiche Chanel Chance - un parfum fresh, etc. Parfumurile Justin Beiber sunt de toata groaza, super naspa.
Sper ca am fost destul de coerenta, ha, ha.
Bafta!
Daca imi dai mai multe detalii poate reusesc sa-ti dau sugestii mai utile.
Iti recomand un parfum MOSCHINO este atat de placut la miros se vinde in Romania si Moldova original din America poti sa-l gasesti in orice Mall......https://www.google.md/......ps?/search
Salut! De preferat ar fi sa te duci la shopping dimineata cand simtul olfactiv este mai ascutit. Daca vrei sa incerci mai multe cere betisoare(testere) pe care sa aplici parfumul. Minunat ar fi ca intre parfumuri sa inspiri miros de cafea sau apa, dar cum asta nu este, cel mai probabil, inspira adanc de cateva ori. Dintre testere alege 2 si aplica un puf la incheietura mainii(sub palma). Asteapta cateva ore(pentru ca mirosul se va modifica din cauza ph-ului pielii si a notelor de mijloc ale parfumului).Si, voila, ai un castigator.
wildfirerock întreabă:
imiplaceciocolatamult întreabă: