anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Mi-am facut 2 bloguri de beauty (pe care postez zilnic): unul pe blogger si unul pe worldpress.
Ambele se numes la fel si au acelasi continut insa sincera sa fiu nu prea am timp sa stau sa postez pe ambele, asa ca pe care sa il pastrez? As vrea sa il pastrez pe cel care credeti ca ar avea mai mult succes si ar deveni cunoscut mai repede. Cu ambele site-uri ma descurc la fel de bine si ambele imi plac.
Uitati aici si blogurile pentu a va creea o idee:
blogger:
http://polly-lena.blogspot.ro/
worldpress:
http://paulaelena99.wordpress.com/

5 răspunsuri:
| Kasia a răspuns:

Mie imi place mai mult primul.big grin.Nu stiu de ce.Am o intrebare.Am vazut ca folosesti masca de la kallos...cat costa? E buna? Mie in general nu prea imi plac produsele kallos dar m-ai facut curioasa.

| KellyGreen a răspuns (pentru Kasia):

Buna!
Pretul este de 20 de lei, cum am spus si pe blog mie mi se pare super, nu ingreuneaza parul si il hidrateaza foarte bine, mie una imi place nu garantez ca o sa fie buna si pentu tine dar merita incercata.
Si merci de parere, si eu cred ca tot primul o sa il pastrez si sper sa urmaresti in continuare blogul happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KellyGreen):

Buna!

Si eu o sa il urmaresc:*

Clar primulbig hug
Succes!

| alucianna a răspuns:

In calitate de blogger si cititor de asa ceva, as zice ca pe al doilea. Wordpress in sine este mult mai ofertant, iar tema pe care o ai pe blogspot e cam obositoare. Cea de wp e mai usor de urmarit. Desi are si el pacatele lui, daca il aranjezi putin, o sa fie super!
O sa ai nevoie de categorii, desigur, de un blogroll, o pagina de facebook ca sa bagi fereastra de like. Daca vrei te mai ajut cu ce pot. Cred ca se pot da mesaje pe privat aci, nu? Imi lasi mesaj cu ce vrei sa stii, si vad daca te poci ajuta. Uite blogurile mele, cel personal si cel de beauty, ca sa vezi ca am idee ce si ce. Al doilea e in colaborare cu o prietena.
www.alucianna.ro si www.beauty-files.com
Sunt pe Facebook grupuri unde te poti promova. Nu stiu daca stii Cauta de exemplu Blogoteca sau Revista Blogurilor, Blogger, Blogosfera Romaneasca. Sunt multe. Sper sa iti fie de folos ce am zis eu pe aici, macar ca reper.

| KellyGreen a răspuns (pentru alucianna):

Multumesc de sfaturi, pana la urma cred ca o sa incerc un timp sa le tin pe amandoua, daca am vreo nelamurire sper ca nu te superi daca o sa te intreb happy