| wonderwoman123 a întrebat:

Mi-am patat buretelul de machiaj de la Real Techniques de colorstay. Pata e proaspata. Am incercat cu solutie de curatat pensule, demachiant chiar si cu apa si sapun si nu s-a dus. E o pata mare si e prima data cand il am. Eu foloseam doar beauty blenderul, acum cateva zile am inceput sa il folosesc pe acesta, caci beauty blenderul meu avea mai bine de 7 luni. Cum sa scot pata? Ati mai patit asta?
Funda. E urgent.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| wonderwoman123 explică (pentru Decxster):

Taci. In gatu matii de bou. Taci.

Bula
| Bula a răspuns:

Cu ce material l-ai patat?
E esential pentru a se putea da raspuns!

| JaneEyer a răspuns:

Cât timp nu iese de pe bureţel cu nicio soluţie de curăţare pentru bureţel de machiaj, 100% nu îţi va păta nimic altceva. Nu are nimic dacă e pătat, poţi să îl foloseşti aşa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate spala fara riscul de al degrada. Al lasi circa 20 minute la inmuiat in vanish, al clatesti de mana, iar dupa uscare al poti folosi pana al inlocuiesti.

| wonderwoman123 explică (pentru Bula):

Cu fondul de ten de la Revlon Colorstay care e foarte rezistent.

Bula
| Bula a răspuns (pentru wonderwoman123):

Incearca sa speli buretele cu solutia cu care iti speli fata de acel fond de ten.

| Rx5hnS a răspuns:

Am patit si eu asta. Eu l-am pus la masina de spalat si l-a curatat super. Sa nu il pui la o temperatura mai mare de 40 de grade si sa nu il pui pe program de stoarcere rapida, ca am patit cu beauty blenderul si mi s-a rupt.