Buna!
Dupa ce te epilezi cu orice{crema, aparat, ceara, lama } da'te cu gel de dupa depilare, cu siguranta te va ajuta! :*
Am patit si eu si se intampla de la panatloni.Ai fost proaspat epilata si te-ai imbracat. Data viitoare... dupa epilare da-ti cu o crema hidratanta, si mai asteapta putin.
Si eu am si nu sunt de la crema depilatoare sigur.Creca sunt de la blugi sau, in orice caz, de la pantaloni.
Asa mi-au aparut si mie si imi apare numai cand ma epilez da doar cand ma epilez cu lama.
Eu zic ca sunt de la crema...de doua ori m-am epialt cu crema si am patit asa. daca te mananca ai grija sa nu te scarpini ca e mai rau. mie mi-au ramas si semne
Am o prietena care a patit la fel de la crema, numai ca ea s-a facut in intregime pe picioare si a stat o vara intreaga cu niste bubite pe picioare. N-a reusit sa scape de ele 3 luni. mama ei e doctor si iti dai seama ca daca avea vreo solutie, scapa de ele repede. Avea multe bubite mici rosii care o mancau ingrozitor.Sa speram ca se vor vindeca mai repede la tine:*
Hey sincer poate fi (in cazul tau o alergie de la crema) insa nu cred pentru ca eu nu ma epilez si am aceaasi problema si tot pe coapsa