Bună!
În primul rând e bine că mănânci multe fruce, dar eu nu prea sunt de-acord cu întăritoarele din magazin.
Cel mai bun tretament pentru întărire este uleiul(nu contează de ce fel) Dacă la tine nu funcţionează înseamnă că fie nu-l foloseşti bine, fie eşti ghinionistă.
Deci încearcă pentru o săptămână să îţi masezi unghiile cu ulei călduţ timp de 10 minute,apoi spală-ţi mâinile. Încearcă un săpun delicat.(de exemplu dalin).
Şi renunţă la produsele chimice.
Ai putea încerca forma trepez. După părerea mea e singura formă a unghiilor menită să reziste.(ştiu eu de ce zic asta. )
Te întrebi cum se face,nu? Păi pileşti vârful pătrat şi tai din laterale.
Încearcă să foloseşti o pilă din carton, căci cele din metal slăbesc rezistenţa unghiei.
Pentru creşterea mai rapidă îţi recomand să scrii mult la tastatură, să baţi uşor cu unghia în masă sau să scrii la pian căci aceste lucruri stimulează creşterea unghiilor.
Dar nu uita că cel mai important e să le ai puternice; de crescut vor creşte ele.
Succes!
In fiecare dimineaţă mănânc un bol mare de cereale cu lapte
Su planul b lasatile mai micute asa nu ti se mai rup si nu mai folosi atatea produse lasale un timp fara ulei si fara sirop de coacaze poate unghiilor tale nu le face bine
nu stiu dar macar 1saptamana 2 incearca sa nu mai folosesti produse si nu mai sta tot timpul cu ochi pe ele lasala sa vezi ok succes
Da sa stii ca unghiile nu le poti face nimic decat sa astepti pentru ca ele cresc 0.5 m pe saptamana!
Au la Oriflame o crema pentru unghii care accelereaza cresterea - te ot ajuta sunt reprezentant, o alta solutie ar fi unghiile cu gel
Nu stiu ce sa faci...eu nu pun in nici un fel de ulei sau alte de astea dr mie intr-o saptamana imi cresc de la sine cu jum de cm
Uite aici cateva tratamente http://www.softnails.ro/29-ingrijire-unghii si mai e un tratament de la Hofigal la plafar il gasesti.
Depinde acum si de cat de mari ti le lasi tu sa creasca