| Bibishorrrr a întrebat:

Buna numele meu este Bianca!happysi as avea ceva nevoie de ajutor.Am aproape 16 ani si am 1, 70 inaltime si 62 de kg.As vrea sa mai slabesc vreo 5 kg.straight face si sincer nu stiu cum as putea.Am burtica si soldurile mari. picioarele sunt ok.straight face

Răspuns Câştigător
| Roxin a răspuns:

Pt slabire sunt mai multe metode. Cea mai buna este alergarea.Arzi foarte multe calorii.De asemenea recomand si aerobic sau o activitate care sa iti solicite mult corpul.Ai grija si cu mancarea.Manaca ceva usor(salata, carne pui, peste). O zi bunahappy

6 răspunsuri:
| lovevampire18 a răspuns:

Buna Bianca in primul rand trebuie sa faci cat mai mult sport(sa alergi, abdomene, extensii si aplecari etc), incearca sa nu mai mananci dupa ora 6 seara, sa nu bei suc cu acid deoarece iti face celulita si sa nu mai mananci toate porcariile de dulciuri.
Sper ca te-am ajutat.

| augu200 a răspuns:

Fructe.Stiai ca merele slabesc.Sau la inot. Ce ti-am dat eu in 2 luni slabesti 11kg

| Bogan9028 a răspuns:

Du-te la alergat prin parc!winking

| coco64 a răspuns:

Nu manca paine, nu manca dupa 6 seara.bea multe lichide(nu sucuri) ci apa, ceai..mananca cat mai multe salate, carne de pui, gratare, sunca de praga.

| andreeaizabela a răspuns:

Asa eram si eu acum cateva luni, dar cu timpul nu am mai mancat mult si am facut foarte multa miscare, iar acum am mai slabit.