| Andru00Andra a întrebat:

Părinții nu mă lasă să îmi fac unghiile. Aveți idee de ce și cum îi pot convinge? Fundă!

7 răspunsuri:
| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna.Cand nu sunt ei acasa, fa-ti unghiile.Cand te vor vedea, nu vor mai zice nimiclaughing)

Eu asa fac cu multe chestii.

| HolyPotato a răspuns:

Atunci nu le fă. Te vor lăsa cu timpul. Mai bine pilește-le și dă-le doar cu lac incolor. Oricum, arată mult mai bine așa.

| DracusorImpielitat a răspuns:

Te dai cu oja cand nu sunt ei acasa. Daca te intreaba de unghii tu te faci ca nu ai auzit si schimbi subiectul si zambesti ca si cum nimic nu s-ar intampla. Daca poate iti da o palma, tot te prefaci ca nu ai nimic, si vorbesti de altceva si zambesti.

| τττ a răspuns:

Bună.
De ce nu te lasă? Doar ești fată, nu? Ar trebui să vorbești cu ei și să-i întrebi de ce. Pentru început, dă-te cu culori nu foarte puternice, ca să nu ieși în evidență.
Pa, pa.

| Chøço a răspuns:

La vârsta ta e ceva normal să-ţi faci unghiile. Încearcă să te dai pe ascuns cu culori pastel cum ar fi rozul, un portocaliu deschis sau albastru pal. Pe urmă, după ceva timp încearcă culori mai tari : roşu, negru sau culori neon. Sper că te-am ajutat. Fundă?

| endeavour a răspuns:

Incearca primadata pana se obisniesc ei, cu ceva lac transparent sa nu te dai cu colori asa tipatoare... poate asa ii mai convingi happy

| AlexandraMihaelaCirtita a răspuns:

Din punctul meu de vedere, părinţii tăi nu te lasă pentru că poate au gândirea aia mai veche, gen să nu te vopseşti pentru că nu e bine conform religiei sau pentru că cine ştie ce zice lumea, nu ştiu nu îi cunosc sincer. Încearcă să le spui că nu e nimica grav dacă îţi vopseşti unghiile, că şi prietenele tale o fac sau aplică răspunsurile de mai jos cu:să ţi le faci iar ei se vor obişnui în cele din urmă cu ideea