| Ramo137 a întrebat:

Buna! Pe 15 iunie vine ziua mea si doresc sa imi schimb look-ul, sa ma vopsesc la salon blonda. Acum parul meu e scurt - bob. Saten inchis si foarte des. Drept. dar nu stiu de preturi...si cum sa il ingrijesc dupa sa nu arate ars sau ca o matura. Ce produse?

o sa revin in timp la satenul meu, dar pentru ca sunt tanara si am doar o viata, voi experimenta cateva culori anul acesta. Multumesc
dau funda!

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Colegele mele s-au facut blonde singure, spalandu-si parul cu ceai de musetel. Culoarea a devenit o nuanta grumoasa a spicului de grau.
E o metoda bio, se aplica in mai multe trepte, pana la atingerea nuantei dorite.
Merita incercat, nu costa aproape nimic.winking

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Si am doar o viata. Solo se vive una vez.
https://www.youtube.com/watch?v=KgQmggoeHBo
Caramba!

| MihaelaDart a răspuns:

Daca mergi la salon, nu vei avea probleme sa iti arda parul, au destule tratamente dupa aplicarea vopselei. Cauta un salon unde are review-uri bune sa nu ai probleme, sa iti iasa un blond asa cum doresti tu.
Daca esti pe acest grup cere recomandari de saloane de coafura din orasul tau si cu ce preturi sunt cu aproximatie https://www.facebook.com/groups/1569887636557149

Si eu am trecut de la blond, saten, negru, apoi ciocolatiu, roscat si o perioada mare cand nu m-am mai vopsit, avand parul natural si apoi iar am trecut la roscat desi la partea de vopsea naturista, henna. :)

| Ramo137 explică (pentru sadrian46):

Ce?

| Ramo137 explică (pentru MihaelaDart):

Multumesc! sper doar sa nu imi arda parul si sa mai ramana des, ca il am foarte des... doresc mult si roscat, si cateva culori in timp, dupa revin la culoarea naturala, zic eu acum dar o sa vad dcum o sa fie rolling on the floor

ca preturi... la par scurt, poate sa fie peste 300 lei?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Ramo137):

Adică ce ai citit.

| MihaelaDart a răspuns (pentru Ramo137):

Nu pot sa-ti raspund la preturi, intreaba pe grupul de Facebook. Nu m-ai locuiesc in Romania happy.

| Ramo137 explică (pentru sadrian46):

=) ok