Nu stiu ce sa spun.Probabil ca ai un par bun,rezistent,ceea ce bine.Dar esti constienta ca in timp se vor subita si fragiliza. Daca e inca ok, bucura-te de asta si nu il agresa cu inca una,, ca mai duce". Aplica o vopsea blond argintiu foarte deschis, si sigur il mai deschide, fara sa mai fie nevoie de interventii cu decolorant.:*
Buna!
2 cm? Esti sigura? Se observa?
Intr-un an nu ai voie sa te decolorezi de mai mult de 2 ori, dar avand in vedere ca tu ai folosit oxidant de 12%, nu ar trebui sa mai repeti procedura.Bineinteles,acestea sunt recomandari in cazul in care vrei sa ai un par ok, si sa nu te trezesti peste 2-3 luni cu par cazut si rupt de la decolorari succesive.Nu il mai decolora,ti se vor subtia si rupe varfurile, pentru ca oricum varfurile sunt cea mai vulnerabila parte a parului, fiind cele mai,, batrane". Decoloreaza-le, doar daca ai in plan sa tunzi tot ce ai decolorat dupa o luna-2. Sfatul meu este sa faci totul din vopsea.Ia-ti cea mai deschisa nuanta, dar intre timp hidrateaza-l foarte bine, decolorantul arde si usuca tot.
Parul incepe sa se deschida treptat de la nivelul umerilor, dar doar varfurile de vreo 2 cm sunt blond deschis. Am parul pana la mijlocul spatelui. Ii decolorat de 3 saptamani si ii ca inainte de decolorare. Nu ii aspru si nici nu se rupe.