| ancuta286 a întrebat:

Pe 8 iunie am banchet. Sunt fata. Am o mica problema. O burtica. Intrebarea mea este, pot sa scap de ea pana la data menționată? Nu am probleme altundeva. Coapsele, mâinile toate sunt normale. Stiu ca trebuie sa schimb alimentația si mai multa miscare. Pot sa schimb situația pana pe 8 iunie?

Răspuns Apreciat de Editori
| MadRaven a răspuns:

Cele mai mari șanse le-ai avea cu intermittent fasting combinat cu keto plus exerciții cardio.
Oricum, nu te aștepta la minuni în 3 săptămâni.
De ce nu îți iei o burtieră/un corset și îl iei pe sub rochie ca să "netezești" burta și să se vadă ok?
Sau alege un tip de rochie care să te avantajeze și să nu fie mulată.
Un stil de viață sănătos/un regim nu se ține doar 3 săptămâni. Mai bine începi de azi să mănânci cum trebuie și să faci mișcare iar rezultatele sunt bine primite oricând ar veni, eu așa zic.

8 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Nu stiu ce intelegi prin "o burtica" dar nu poti sa ai schimbari uriase de greutate in mai putin de o luna, cel putin nu intr-un mod sanatos. Poate poti da jos cateva kg dar asta nu stiu daca te va scapa de problema, posibil totusi sa o diminueze.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu poti, accepta te asa cum esti, stiai demult ca in iunie ai banchet, sau ai aflat ieri? Puteai din ianuarie sa treci pe regim si pină in iunie mai slăbeai ceva, dar asa tu vrei sa ingrasi pardon sa slăbesti porcu in ajun. Nici o șansă. Ce varsta ai?

| ancuta286 explică:

Ideea este ca de aproximativ 2 luni am inceput sa am un stil de viață sănătos. Problema mea nu e în greutate. Am o greutate normala atat pentru varsta cat si înălțimea mea. Pur si simplu nu am abdomenul plat, si cu majoritatea rochiile, se poate observa. Ma refer daca, continuând stilul de viata pe care il am, poate mai aducând cateva schimbari, pot sa rezolv ceva

| ancuta286 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu vreau sa imi mentionez varsta. Nu e ceva destul de important. Greșeala mea ca am uitat sa mentionez inainte. De prin februarie am inceput sa incerc sa slăbesc. Dar nu am avut un slăbit constant. Deci intrebarea mea este, reformulata, ( am 1.50 si 53 de kg, destul de normal-mai putin înălțimea pentru varsta mea dar asta e partea a doua) cu stilul de viata sănătos pe care l-am adoptat deja cat de mari pot fi schimbările pana la banchet?

| MadRaven a răspuns (pentru ancuta286):

Păi nu poți da grăsimea doar de pe abdomen. Slăbești uniform, prin exerciții tip cardio sau hiit plus o dietă corectă.
Eu te-aș sfătui să încerci intermittent fasting sau keto, ideal amândouă deodată. Din câte metode am încercat, astea au funcționat cel mai bine la mine.
Metodă mai rapidă de atât nu știu. Dar intermittent fasting ți-l recomand și ca stil de viață, nu neapărat doar ca să slăbești acum.
Iar în general încearcă să nu te iei după greutate. Nu numerele de pe cântar contează, contează cum arăți și mai ales cum te simți. Știi că ai un stil de viață corect când ești echilibrat atât psihic cât și fizic. Poți să fii slabă și să ai un stil de viață nesănătos la fel cum poți să ai greutate mai mare dar un stil de viața corect, greutatea fiind dată de mușchi. De asta spun, diferențele se verifică în oglindă, nu pe cântar.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru ancuta286):

Eprea devreme, corpul trebuie sa slabeasca natural nu fortat.

| Adry05 a răspuns:

Poti daca cooperezi cu dragos vultur pentru dieta si program de exercitii personalizat, in 2-3 saptamani deja vezi imbuntatiri mari daca te tii de ce zice, 250 lei costa pachetul complet cu monitorizare saptamanala, meniu cu 5 mese pe zi si program de exercitii