Salut!
Pe produse este menționat undeva că nu se aplică pe o piele fină, foarte sensibilă, să zic, și fără leziuni și din acestea.
Dacă se utilizează în această condiție, pot apărea reacții grave, adverse, de aceea mai este scris că trebuie pe o porțiune mai micuță de piele.
Multumesc frumoos!
Oh, cred că am pus mai mult
Mulțumesc!
Serios? Reformulezi răspunsurile altor utilizatori?:/
Nu reformulez niciun răspuns. Din moment ce îi răspunzi unui om nu poți schimba informațiile, nici măcar nu mă uit la alți utilizatori, spun ceea ce cred, sau știu, ori mă documentez în acel moment de pe net, și fac informațiile cât mai simpliste.
Ba fix asta faci, n-are rost să negi. Poți să o tot faci, doar că e patetic și nici nu spui ceva nou.
Se vede clar că mi-ai reformulat răspunsul și am sesizat această pricedură în majoritatea răspunsurilor tale. În plus, nu ești constant în declarații în acest moment zicând că nu citești celelalte răspunsuri înainte.
O zi în continuare!
Te rog să îmi citești toate răspunsurile să vezi că nu fac asta, din moment ce continui să spui.
Nu am de gând să mă cert, sau contrazic, așa că acesta este ultimul comentariu.
Zi bună și ție, la revedere.
Nu, nu sunt cancerigene și nici periculoase, dar se pare că nu ai respectat instrucțiunile. Ori ai aplicat prea mult produs din prima ori cum au zis colegii ai leziuni, tăieturi, zgârieturi pe față sau pur și simplu pielea sensibilă.
Eu folosesc aceste produse și nu am afecte adverse.
Și ca idee... arsurile nu au treabă cu cancerul, nu așa se manifestă.
E menționat să nu se utilizeze pe pielea sensibilă, cu leziuni sau peeling.
Pot apărea reacții adverse, de aceea se aplică pe o porțiune mică de piele.