| elena535 a întrebat:

Buna,
Poate pare puțin ciudat, dar as vrea să-mi spuneți dacă produsele The Ordinary sunt cancerigene sau dacă poți păți ceva.
Dacă știți acel ser rosu exfoliant.
L-am ținut doar 7 minute și după o zi tot simt că mă arde, dar nu mi-a apărut altceva pe fata

Răspuns Câştigător
| userjune90 a răspuns:

Salut!happy
Pe produse este menționat undeva că nu se aplică pe o piele fină, foarte sensibilă, să zic, și fără leziuni și din acestea.
Dacă se utilizează în această condiție, pot apărea reacții grave, adverse, de aceea mai este scris că trebuie pe o porțiune mai micuță de piele.

9 răspunsuri:
| Dolila a răspuns:

E menționat să nu se utilizeze pe pielea sensibilă, cu leziuni sau peeling.
Pot apărea reacții adverse, de aceea se aplică pe o porțiune mică de piele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru userjune90):

Multumesc frumoos!

| elena535 explică (pentru userjune90):

Oh, cred că am pus mai mult
Mulțumesc!

| CassiusAlexander a răspuns:

Nu, nu sunt cancerigene și nici periculoase, dar se pare că nu ai respectat instrucțiunile. Ori ai aplicat prea mult produs din prima ori cum au zis colegii ai leziuni, tăieturi, zgârieturi pe față sau pur și simplu pielea sensibilă.
Eu folosesc aceste produse și nu am afecte adverse.
Și ca idee... arsurile nu au treabă cu cancerul, nu așa se manifestă.

| Dolila a răspuns (pentru userjune90):

Serios? Reformulezi răspunsurile altor utilizatori?:/

| userjune90 a răspuns (pentru Dolila):

Nu reformulez niciun răspuns. Din moment ce îi răspunzi unui om nu poți schimba informațiile, nici măcar nu mă uit la alți utilizatori, spun ceea ce cred, sau știu, ori mă documentez în acel moment de pe net, și fac informațiile cât mai simpliste.happy

| Dolila a răspuns (pentru userjune90):

Ba fix asta faci, n-are rost să negi. Poți să o tot faci, doar că e patetic și nici nu spui ceva nou.
Se vede clar că mi-ai reformulat răspunsul și am sesizat această pricedură în majoritatea răspunsurilor tale. În plus, nu ești constant în declarații în acest moment zicând că nu citești celelalte răspunsuri înainte.
O zi în continuare!

| userjune90 a răspuns (pentru Dolila):

Te rog să îmi citești toate răspunsurile să vezi că nu fac asta, din moment ce continui să spui.
Nu am de gând să mă cert, sau contrazic, așa că acesta este ultimul comentariu.
Zi bună și ție, la revedere.

| Dolila a răspuns (pentru Dolila):

Iulien2087 Fix asta am zis că am făcut! E exact cum ai vrea să păcălești un profesor de română că ai o lucrare originală când de fapt e plagiat, dar nu ai cum. Ceea ce faci tu tot plagiat se numește. Mă bucur că mi-ai dat ignor, poate nu-mi mai vezi răspunsurile.