Iti recomand Samponul Hegron pentru par gras http://atshopping.ro/product.php?id_product=124
Eu folosesc Elseve de la L`oreal Paris pentru stralucire si parul meu ramane curat cam 4 zile, desi ma spal pe cap tot a 3-a zi am testat sa vad cat ma tine si cred ca ar sta curat si o saptamana fara probleme, costa 14 lei si il gasesti in orice magazin.
Eu folosesc unul de la yves rocher care este foarte bun si pe deasupra nici scump nu este (vreo 10 lei)
Incearca un tratament cu petrol de la farmec, pentru ca sa-ti ingroase firul de par si sa ai mai mult volum. Cred ca te speli prea des.Intr-o perioada cand nu prea iesi (gen vacanta) incearca sa-l speli la o saptamana si incet, incet isi va reveni.
Eu te-as sfatui sa incerci Schauma. Pentru mine e foarte bun Imi da volum timp de 3-4 zile si nu am nici un fel de problema cu matrea[daca n-ai mai folosit schauma s-ar putea sa ai matreata ptc samponul nu a mai fost folosit, ca sa scapi de matreata care apare la folosirea unui nou sampon spala-te in fiecare zi pe cap pana nu mai ai probleme ]
H&S provoaca dependenta si altereaza pH-ul pielii. Incearca -Alpecin Sensitive Sampon de la farmacie. Nu e scump si nu mai folosi H&S ca e praf.
Păi, pentru mătreaţă:
Este bun Dove. Este bun pentru mătreaţă, la mine a funcţionat. Dacă nu merge dă-ţi cu oţet în cap. (nu-i o glumă) merge!