Buna! eu inca nu inteleg de ce toata lumea se sperie de declorat
. deci, nu are nimic, atat timp cat stii sa il ingrijesti dupa. e bine ca tu vrei sa ajungi la roscat si nu la blond. ca asa ar fi un pic mai dificil. ia-ti un decolorant, iti recomand ceva de la kalos. apoi o sa iti ramana un blond portocaliu. te sfatuiesc ca dupa sa iti cumperi o vopsea fara amoniac. sa nu il intoxici prea tare cu o vopsea mai tare excat dupa decolorare. iti recomand, cum recomand tuturor, casting creme gloss, se merita.
eu m-am decolorat de la brunet la blond, dar cu o ingrijire buna dupa, nu o sa ai probleme. foloseste un sampon si balsam pentru par vopsit dupa si iti poti face o data la o saptamana o masca cu ulei de masline. o sa fie bine! bafta!
Pai.depinde cati ani ai.adica daca ai 14-15 ani nu merita sa te decolorezi de la varsta asta... Daca ai mai mult atunci fa tot ce ti-a spus LadyGA.asta ti-as fi spus si eu
Nu il decolora deoarece acea substanta iti poate face rau la scalp din cate stiu eu. + ca par brunet au putine fete si este super daca este natural
Te recomand sa nul decolorezi caci uni pot sa sa piarda impresiile bune fata de tine,,,