| mimiwewem a întrebat:

Bună seara!
Fetele, se potrivește rochia asta pentru o nuntă? Aș dori s-o port seara. Merge?
Ce părere aveți? Merită prețul?
Aștept răspunsuri de orice fel.
http://inpuff.ro/produs/rochie-georgeous

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Wow... i'll bite you're ass în that! Merge, și cum spui dacă porți tocuri ceva mai mari este perfectă.
Merge și cu sânii mari dacă stai să te gândești nu ai mult ai 90cm, majoritatea modelelor pentru astfel de prezentări au între 80-90. Așa că merge happy.

8 răspunsuri:
| bluestar23 a răspuns:

Rochia este foarte frumoasa, eleganta si sexy in acelasi timp. Pretul (dupa parerea mea este putin exagerat). Rochia ti se potriveste daca esti inalta si slaba. daca esti mai micuta de inaltime si mai plinuta eu zic sa-ti alegi un model de rochie tot pana in pamant dar fara acea despicatura happy

| mimiwewem explică (pentru bluestar23):

Am 1,65, și 51kg.M-am gândit să-mi îmi iau tocuri de vreo 12-13 cm.(pe atât pot merge, și o să am 1, 78). Sunt stresată un pic din cauza sânilor.M-am măsurat cu metrul și am 90 cm.S-ar potrivi rochiei sânii mari?

| ch0c0latemix a răspuns:

Superba! Foarte frumoasa! Eu zic ca merita pretul!

| violeta122333 a răspuns:

Da merita si e si frumoasa

| Dallly a răspuns:

Este superba si merita pretul. Nu cred ca va mai avea nimeni ceva asemanator la nunta, insa problema este ca nu stiu unde o mai poti purta dupa ce mergi cu ea la nunta.

| Lix_Lixii_1978 a răspuns:

Foarte frumoasa, dar as vrea sa stiu din ce material este, pentru ca nu orice la acest pret se merita.Rochia,superba,dar materialul nu stiu din ce este facut. Oricum s-ar merita.

| assi a răspuns:

Pretul este foarte bun pentru o rochie eleganta lunga dar sincer nu este extraordinara.

| Miire a răspuns:

E superba. Eleganta sexy si decenta. love struck Combinatia perfecta.O.M.G albastrul acela! love struck Rochia e superba si nu cred ca merita atat..chiar mai mult love struck.Vei fi mai sexy ca mireasa :*.
Asta e parerea mea love struck. Distractie placuta love struck.