anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara, m-am decis ca mâine să cumpăr produsul Zineryt dar înainte de asta aş dori câteva păreri de la voi. Cum trebuie aplicat, cât de repede dă rezultatele si problema cea mare este adevărat că agravează apariţia lor?!

Răspuns Câştigător
| smokee a răspuns:

Trebuie aplicat de 2 ori pe zi, preferabil dimineata si seara inainte de culcare, doar unde ai cosuri dupa ce ti-ai spalat fata. Trebuie folosit pentru 5-10 saptamani. Sincer eu am folosit dar nu prea am vazut ceva schimbari, poate pentru ca nu l-am folosit nici pentru 5 saptamani (lenea asta laughing ), dar daca il folosesti minim 5 probabil o sa vezi schimbari. Si de aparitia lor nu cred, daca il folosesti numai pe cosuri nu are cum sa iti apara mai multe. Si un flacon expira dupa 5 saptamani, dupa ce ti se termina primul, trebuie sa cumperi altul daca inca mai ai cosuri.

3 răspunsuri:
| DIVERGENT a răspuns:

Aparitia cui? Ce este Zineryt? laughing

| BogdaniTsu a răspuns (pentru smokee):

Am achizitionat astazi produsul, am citit prospectul cu atentie si am vazut ca exista si cateva riscuri de reactii adverse. Multumesc pentru raspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este foarte bun eu trebuie sa imi cumpar iar toate ma intreaba ''te machiezi, avand nici un cos''. Crede-ma ma simt bine si este numai zynerit.laughing