Hmm la scoala e potrivit ceva mai micut cam 5-6 cm.
si daca vei purta prea inalt vei observa ca peste cativa ani vei avea probleme cu coloana(bine daca porti zilnic sau asa ceva)
Tocurile de 8 nu sunt asa de inalte si cred ca esti suficient de mare sa porti asemena papuci in clasa a 7 a
Primele tocuri au fost in clasa a9a. de ce sa iti rupi picioarele 6 ore la scoala pe asa ceva? nu as purta niciodata tocuri la scoala.
as purta in club la petreceri la ocazii oricum.
Din clasa a 7a port, am inceput cu 7 cm, si am ajuns la 9-10 cm, dar am purtat si niste platformee...
Eu trec a 9-a si nu port tocuri. Am avut pantofi cu toc de 8 cm la banchet. Banchetul incepea la 9 seara si s-a terminat pe la 5 dimineata. Nu am putut sa stau cu ei in picioare pana dimineata, si de pe la 2 noaptea stateam in picioarele goale, la fel si celelalte fete. Si pana sa renunt de tot la ei ii mai dadeam jos cate putin. A doua zi nu mai puteam sa ma incalt cu ei. Deci nu iti recomand pantofi cu toc, n-o sa poti sa ii porti o zi la scoala. Acum ma gandesc ca noi la banchet mai si dansam... Dar totusi. Mai bine nu.
Primele tocuri:? printr-a8a.da nu la scoala.in plus faci sh o impresie proasta profesorilor daca vii intr-a 7a cu tocuri de 8 cm.. stii cum sunt profii