Da,dar nu prea mai simt mirosul, e posibil să îl simta alții, miroase incredibil dar sunt naiv că nu am luat Bleu de Chanel din cauza că era de 50 ml nu l-am luat, asta e de 100 ml,Bleu de Chanel e divin, combinat cu Dior sunt incredibile daca te dai și cu unul și cu altul, dar regret un pic că nu am luat Bleu de Chanel, parca e puțin mai intens și e dulceag are un miros ce te lasă masca, am făcut o comparație și Chanel este mai intens simțit pe pielea.
Sper că e original
Userul relian se știa cu astea care sunt originale și care nu
Vezi daca codul de sub sticla e identic cu codul de sub cutie, daca da, e 99% original in majoritatea cazurilor, altfel s-ar putea sa fie o apa de ploaie de la al-shababi bine lucrata
Miroase parfumul dar nu prea l-am simțit eu că aveam o sticlă de sana in camera desfăcută când m-am ridicat în picioare am simțit și da, miroase strong. Nu am cutia la el doar parfumul dar miroase amazing dar tot mai tare e Blue de Chanel, am ales Dior că mereu mi l-am dorit
Al-shabab inseamna tinerete, adica poate l-a luat de la un arab tinerel care stie niste chimie da neah nu face referinta la, ceilalti
Da, mi-a dat cu virgulă, pentru ca "ceilalți" nu prea sunt preocupați de cat de misto miroase lumea la buget
Nu mai unul care are parfumul asta și îl are original ar putea ști!
Mindfulness întreabă: