anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU, vr sa va intreb si eu ce ar trebui sa fac sa nu imi mai cada parul.
Inainte sa imi iau placa de par, mi-l faceam doar cu feonul si fixativ si nu vedeam nici un fir de par cazut in chiuveta.de cand mi-am cumparat placa de par a inceput sa cada, mi-am cumparat Elsev cel pentru barbati cu taurina si a inceput sa cada mai greu si mai putin dar tot cade.Dar tot cade, baie facand la 2 zile mai rar la 3 zile. Ce imi recomandati sa folosesc? Uleiul de ricin este o solutie?

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Poti folosi uleiul de ricin fara nicio problema, foloseste in continuare acel sampon si renunta definitiv la placa

4 răspunsuri:
| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Incearca sa nu mai folosesti placa in exces, iar la dus maseaza usor scalpul sa nu il freci, uleiul de ricin este foarte bun, iar baia mai rareste-o la 3 zile

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Nu mai folosi placa, deterioreaza mult podoaba capilara.
Este o solutie si uleiul de ricin, ajuta mult, nu mai folosi in exces nici fixativ si altele.
Te pup!

| azd a răspuns:

Am fost astazi sa ma tund si frizerul mi-a spus sa las placa sau sa ma duc la el pentru un tratament la saptamana.
Si daca as lasa placa nu imi mai sta cum trebuie parul k nu stiu sa mi-l aranjez doar cu feonul sad

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru azd):

Bună.
Mergi pe o tunsoare lejeră care nu necesită metode termice!
Pa, pa.