| nairpic a întrebat:

Buna seara tuturor.Am si eu o intrebare micuta big grin.Cu ce as putea scoate mai bine si mai repede ceara din par? Am bagat cam multa zilele acestea fara sa ma spal seara pe cap si ma culcam cu ea asa si a doua zi mai bagam o tura.sad Am facut 3 samponari azi si tot mai am inca putin.Ce as putea face sa o dau pe toata din par? Va rog mult sa ma ajutati chair nu stiu ce sa mai fac sad. Funda pentru cel mai bun sfat big grin

3 răspunsuri:
| acinorev a răspuns:

Trebuie mai intai sa separi suvitele cu ceara din par, apoi pui gheata pe ea pana se dezlipeste. Daca nu merge din prima. spala-te cu apa rece si repeta operatiunea. Dupa aia, spala-te super bine pe cap, cu sampon, balsam si masca de par, daca ai 18 ani. Succes!

| AllinaDaniella a răspuns (pentru acinorev):

De ce, daca are 16 ani de exemplu, e ilegal sa foloseasca balsam si masca? laughing)

| nairpic explică (pentru AllinaDaniella):

Chiar am 16 ani laughing). Oricum nu cred ca am sa folosesc masca..Nu am sa mai folosesc ceara pentru ceva timp pana nu o dau bine pe cea care o am acum in par. Oare chiar daca am spal cu apa rece scap mai bine si repede de ea?