| larisararisa a întrebat:

Stie cineva ce prevede protectia consumatorului in cazul in care nu esti multumit de un produs(pereche de incaltaminteh&m) chiar daca a fost folosit? se poate schimba sau nu?

5 răspunsuri:
| WhatABeautifulDay a răspuns:

Este lege. Sunt obligati sa iti dea banii inapoi daca returnezi produsul in mai putin de 30 de zile de la achizitie. Tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti cu produsul si bonul produsului. Daca nu ai primit bon inseamna ca ai cam luat teapa.

| larisararisa explică (pentru WhatABeautifulDay):

Am fost astazi cu ghetutele la h&m si bineinteles cu bonul, vanzatoarea de acolo nu au vrut sa mi-i schimbe pe motiv ca nu mai au eticheta si cum ca s ar vedea ca ar fi purtati ce sa fac in cazul asta?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca i-ai cumparat personal din magazin se pot schimba doar daca si magazinul este de acord sa ii schimbe.
Doar cele cumparate din magazine online pot fi returnate si schimbate sau sa-ti reprimesti banii dati, conform legii in 14 zile de la primire, la unele chiar si in 30 de zile.

| larisararisa explică (pentru Ioandelasal):

Le-am primit nu le am cumparat eu, dar am bonul, sunt indignata de faptul ca sunt foarte foarte grele si cred ca stiti si voi ca nu sunt tocmai ieftine, chiar nu le pot purta sunt foarte incomode

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru larisararisa):

Indiferent ca le-a cumparat altcineva si ti le-a dat drept cadou sau le-ai cumparat tu nu se pot schimba decat cu acordul magazinului, asa cum ti-am spus in prima postare.
Doar daca ar fi avut defecte, care nu puteau fi vazute la cumparare, atunci ar fi fost obligati sa le schimbe.