| PisiGirly a întrebat:

Stiiti cumva o metoda de a-mi face parul sa creasca foarte repede? Adica eu am parul pana la umeri si maxim pana la inceputul lui Aprilie sa il am peste coate. Dar de preferat nu vreau ceva gen :cumpara-ti nu stiu ce ulei, sampon, etc. As vrea ceva gen masaj adica maseaza-te atatea minute in fiecare seara sau sa fac un fel de ritual cand ma spal pe cap thinking Va rog chiar am nevoie, dau si funda sad

6 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Parul creste in jur de 1mm pe zi, mai mult nu.
Eu folosesc o masca de par care include si uleiul de ricin, este o masca regenatoare, dar nu face minuni. Uleiul simplu de ricin e foarte gras, ingrasa parul plus ca se duce foarte greu cand te speli.
Masca este formata din : un galbenus de ou, un pic de miere de albine, ulei de ricin ( cam o lingura), ulei de masline ( tot o lingura), catvea picaturi de vitamina a. Uleiul de masline si cel de ricin trebuie incalzit un pic apoi se amesteca cu celelate ingrediente, masca o aplici pe par, lasi sa actioneze in jur de 1 ora si apoi te speli normal pe par dar sa insisti pentru a curata bine uleiul, apoi aplici un balsam.
Masca se foloseste de 1-2 ori pe luna.
Masarea scalpului este buna, dar numai in timp ce speli parul, adica in timpul samponarii, altfel daca il masezi mereu te alegi cu extra sebum, adica iti ingrasi parul. Nu trebuie sa iti masezi scalpul in timp ce te speli pe cap mai mult de 2 minute, este suficient atat.

| Petryanna a răspuns:

Poti incerca uleiul de ricin. Ajuta la cresterea parului, genelor si unghiilor. IL gasesti la farmacie la un pret avantajos(maxim 5 lei)

| dragodana a răspuns:

Salut! Viseaza in continuare! Ce esti tu? Raspunzel? Ileana-Cosanzeana? Asa cum a scris si LaLaura, parul creste 1 mm/zi.Cam in 1-2 ani il poti avea asa lung.Asta daca nu-l mai tunzi pana atunci ceea ce ar fi indicat pentru ca varfurile firelor de par trec prin multe(fehon, placa etc) si se degradeaza si nu arata deloc bine.
Singura solutie salvatoare intr-un termen asa scurt sunt extensiile.Ti le recomand pe cele cu clips. Daca iti vei pune din cele cu lipici risti sa ramai fara par pe portiuni mici si, la un moment dat, va trebui sa te tunzi foarte scurt.
Stiu ca sunt scumpe, dar visezi cai verzi pe pereti.Da-te jos!

| PisiGirly explică (pentru Kaℓi):

Am facut pe mine de ras la raspunsul tau jur laughing))))))

| BiuL a răspuns:

Extensii.