| deniisa a întrebat:

Stiti cumva vreun remediu pentru mainile uscate?

10 răspunsuri:
| samiZiciPompier a răspuns:

Ulei de masline sau de ricin si albus de ou. Numai sa nu te dai pe fata ca ingrasa ingrozitor laughing

| Joker a răspuns:

• Miere: masati-va dimineata si seara mainile cu miere, lasati sa actioneze timp de 20 de minute si apoi spalati-va cu apa calduta. Atentie insa: incercati ca, dupa acest tratament sa stati macar 20 minute inainte de a pleca de acasa.

• Tratament cu cartofi: seara puteti sa incercati urmatoarea reteta: curatati un cartof, radeti-l pe razatoarea mare si puneti-l pe maini. Ca sa nu imprastiati cartoful ras prin toata casa, infasurati-va mainile in tifon si lasati sa actioneze 30 minute. Apoi va clatiti cu apa calduta.

• Ulei de masline: tratament de aplicat tot seara: va ungeti mainile cu ulei de masline, masati bine si va puneti o pereche de sosete, nu in picioare ci... in maini! Asta ca sa nu lasati uleiul de masline in pat si ca sa isi poata face efectul pe timpul noptii. Puteti, in loc de sosete, sa va infasurati mainile in tifon

• Masca pentru maini: amestecati doua linguri de lapte cu doua linguri de pulpa zdrobita de avocado pana la obtinerea unei paste. O aplicati pe maini, lasati sa actioneze 20 minute. Clatirea se face tot cu apa calduta.

Bafta:*

| giorgyana99 a răspuns:

Crema pentru maini uscate si crapate
nici eu nu suport sa le am uscate si cand le am asa ma spal pe mani cat de des e posibil chiar si cu apa chioara si fol crema

| deniisa explică:

@samiZiciPompier: asta nu era cumva pentru par? am citit despre ceva asemanator dar era o masca pentru par.

| deniisa explică:

@giorgyana99: am folosit tot felul de creme, dar efectul dureaza foarte putin, ce crema anume ai folosit?

| Năpârlici a răspuns:

Trebuie sa folosesti o crema foarte grasa si incearca sa te dai cu ulei de masline si sa iti pui mainile in manusi de bumbac peste noapte. Foloseste crema inainte sa te pui sa dormi si dimineata happy (Intreaba la farmacie care este cea mai grasa crema pentru maini)

Bafta!

| TheCosmin99 a răspuns:

Lingele... ca pisica laughingrolling on the floor

| deniisa explică:

@cosminak: trebuie sa iti spun ca ai un simt al umorului foarte bun.

| giorgyana99 a răspuns (pentru deniisa):

Poate ti se va parea stupid dar daca nu aveam posibilitatea sa ma spla pe maini imi umezeam varful degetelor in gura si le frecam de maini(la degete ma refer)

| samiZiciPompier a răspuns (pentru deniisa):

E buna si pentru par.
Hai. nu mai plange ca sunt sigur ca se rezolva tongue