Bună.
Încearcă să îl impleteşti seara, să foloseşti un balsam de la farmacie eventual, şi să îl speli odată la 2 zile.
Asta a funcţionat la mine.
Numai bine!
Buna! Intr-adevar parul tau pare ceva de invidiat dar te inteleg: al meu e mediu si ondulat pana peste masura, insa la 3 zile se ingrasa si nici atunci nu pot sa-i fac nimic. Eu ma intind cu placa de 2 ori pe saptamana si de atunci nu ma dau cu nimic(fixativ sau spuma). Am inteles ca produsele cu keratina sunt bune aplicate pe parul umed, si o solutie de la L`oreal. Exista si o crema de la Wella pentru intins parul. Poti sa incerci cum ti-am spus, te intinzi cu placa de 2 ori pe saptamana, sau odata dupa ce faci baie, si nu ti-l mai prinzi asa de tare cu elasticul ca sa nu-ti ramana urma de la el, si poate iti sta drept. Incearca si la un salon de coafura. Pupici!
Hei,desi raspunsul meu e destul de tarziu, sper sa-l citesti.Deci,si eu am avut aceeasi problema. Dupa ce te speli,nu te sperge cu prosonul, nu ti-l usca nu foehnul! Pur si simplu ti-l storci cu mainile, dar nu forta. Apoi piaptana-l un pic, dar ai grija pentru ca parul e fragil cand e uscat si risti sa-ti cada multe fire de par. Apoi, poti sa mai astepti vreo 10 minute(daca vrei, nu e neaparat sa astepti)si iti prinzi parul intr-o coada cal.Acum,fii atenta.Pe parcursul cozii, iti prinzi coada in mai multe elastice.Nu stiu cum sa-ti explic, de exemplu lasi cativa mm spatiu, mai pui un elastic si tot asa. Daca il ai in scari si-ti iese parul din elastic sus, prinde-l cu mai multe clame.Il lasi toata noaptea si dimineata iti dai jos elasticele(si clamele).
Chestia asta eu o fac in fiecare seara, chiar daca nu am parul ud.Asa am lasat placa deoparte, am parul mai asezat, nu-l mai am electrizat.Deci,sunt multumita. Daca nu ai inteles cum ti-am explicat, spune-mi, si-ti mai zic o data.