| Mihaela024 a întrebat:

Bună, sunt fata, m-am tuns astăzi și m-am luat cam tare la breton, luna care vine am un botez și nu știu cum să-l așez, exclus datul pe spate?

4 răspunsuri:
| DenisaNco a răspuns:

Am bretonul de o viata, nu ma port fara, iti recomand sa il faci cu placa de par, il iei pe trei parti asa cum este el, de la baza pana la jumatatea lui apoi pleci la varf deci tu il iei curbat dupa care il asezi tu gen il fortezi sa stea mai intins, m-a invatat si pe mine o coafeza in conditia in care eu imi tund bretonul singura de 7 ani si patesc si eu mai mereu. oricum o sa iti mai creasca mult pana lana viitoare, deci nu iti face griji, dar tu incearca metoda asta, oricum nu il indrapta drept, tu incepi in curba pana la jumatate, iar apoi drept pana la varf, daca vezi ca iti sta prea "rotund" in sus, il apleci tot cu placa happy

| Violleta2022 a răspuns:

Te-ai tuns singura?
Asta se intampla cand tragi de par sa-l intinzi si nu iei in calcul ca jumatate se duce inapoi si ramane foarte scurt.

Ai facut ca asta din filmulet? :))
https://www.youtube.com/watch?v=ClZ5qqx6ybk

Nu-i nimic, parul creste cam 1cm pe luna, in unele cazuri chiar 1.5cm. Sa speram ca ajunge la nivelul in care arata bine.

| Mihaela024 explică (pentru Violleta2022):

Ca prima

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mihaela024):

Ufff... daca tu crezi ca se poate indrepta ceva, mergi la un centru de coafor sa ti-l indrepte fiindca alta solutie este sa astepti trecerea timpului, ca parul sa-ti creasca.