Asa am patit si eu cu un plic, il tineam deschis pe balcon sa se aeriseasca, disparea mirosul insa doar temporar. Acum o tin mereu cand nu o folosesc cu o punguta mica deschisa de bicarbonat in ea, pare sa functioneze.
Am incercat, dar degeaba..Am si spalat-o, am si aerisit-o si nu stiu ce sa mai fac
Exista o subsatanta pe nume naftalina sau asa ceva care se pune contra moliilor ai putea incerca mirosul acela intra bine in haine de fapt in tot...
Ar fi o solutie, dar mai incerc sa vad daca are altcineva si alte idei si daca nu, iti voi da funda
Ok
Nu incerca cu naftalina...deoarece naftalina este o hidrocarbură aromatică este o substanță dăunătoare sănătății și mediului înconjurător.este cancerigena.azi din cauza gustului neplăcut este înlocuit de alte substanțe. daca nu ma crezi uite aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Naftalin%C4%83 -uitete in josu pagini la efecte si scrie destul de clar ca e toxic
si daca nu ma crezi ca e cancerigena scrie pe google "naftalina cancerigena" si citeste rezultatele
eustiam asta de la profu de chimie si de la profa de module
1.spal-o 2-3 cu detergent si balsam
2.i-a un spray cu alcool etilic si da-i mult pe ea si in ea
3.da-o cu mult parfum sa stea parfumul cateva secunde inainte sa se evapore de mai multe ori
4. daca dupa procedurile de mai sus nu a disparut mirosul ia niste parfumuri de masina si baga-le in ea si tinele acolo o saptamana intre niste haine
5. daca nici asa nu a mers arunc-o
(eu am reusit cu un portofel de piele)