Am incercat, dar degeaba..Am si spalat-o, am si aerisit-o si nu stiu ce sa mai fac
Exista o subsatanta pe nume naftalina sau asa ceva care se pune contra moliilor ai putea incerca mirosul acela intra bine in haine de fapt in tot...
Ar fi o solutie, dar mai incerc sa vad daca are altcineva si alte idei si daca nu, iti voi da funda
1.spal-o 2-3 cu detergent si balsam
2.i-a un spray cu alcool etilic si da-i mult pe ea si in ea
3.da-o cu mult parfum sa stea parfumul cateva secunde inainte sa se evapore de mai multe ori
4. daca dupa procedurile de mai sus nu a disparut mirosul ia niste parfumuri de masina si baga-le in ea si tinele acolo o saptamana intre niste haine
5. daca nici asa nu a mers arunc-o
(eu am reusit cu un portofel de piele)
Nu incerca cu naftalina...deoarece naftalina este o hidrocarbură aromatică este o substanță dăunătoare sănătății și mediului înconjurător.este cancerigena.azi din cauza gustului neplăcut este înlocuit de alte substanțe. daca nu ma crezi uite aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Naftalin%C4%83 -uitete in josu pagini la efecte si scrie destul de clar ca e toxic
si daca nu ma crezi ca e cancerigena scrie pe google "naftalina cancerigena" si citeste rezultatele
eustiam asta de la profu de chimie si de la profa de module
Asa am patit si eu cu un plic, il tineam deschis pe balcon sa se aeriseasca, disparea mirosul insa doar temporar. Acum o tin mereu cand nu o folosesc cu o punguta mica deschisa de bicarbonat in ea, pare sa functioneze.