| KateMiddleton a întrebat:

Am 12 ani, 164cm si 49 de kg.E normal?

Răspuns Câştigător
| Kasia a răspuns:

Da,arati foarte bine.Nu mai asculta tampeniile alea ca trebuie sa ai 54 de kg(doar pentru ca asa cica e regula). Daca ai avea atat ai fi plinuta, arati mai bine asa.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea.Am auzit ca trebuie sa scazi 10 din inaltime si asta este greutatea normala.Deci ar trebui sa ai 54 de kg.O prietena de-a mea are tot 49 de kg doar ca are 165 si ea se vede super grasa.Eu zic sa ramai asa cum esti, mai bine mai slaba decat trebuie decat mai grasa laughing Sper ca te-am ajutat. Pupii :*

| PickUp a răspuns:

Buna!
Pai este foarte bine numai ca ar trebui sa pui inca vreo 6 KG pe tine deoarece esti inalta si o sa fii foarte slaba dupahappy
Bafta!
Funda?big grin

| Nutzuh a răspuns:

Foarte normal, fiecare om are modul lui de dezvoltare, nu trebuie sa asculti pe nimeni si nu trebuie sa te mai ingrasi, doar, fi tu happy

| nichy2012 a răspuns:

Esti o mutanta! Glumesc normal ca e normal esti doar un pic inalata si un pic plinuta in rest daca nu ai probleme cu sanatatea e ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru nichy2012):

Cum pana mea sa fie plinuta ma omule? Vrei sa aiba de 30 de kile?

| Katoky a răspuns:

Buna!
Ar trebui sa ai 54 kg.
Te pup!

| Dollicious a răspuns:

Eu zic ca da, avamd in vedere faptul ca ai doar 12 ani si nu esti foarte inalta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
54 de kilograme e greutatea ideala.
Te pup!

| crimena22 a răspuns:

Chestia aia cu inaltimea se aplica decat dupa ce nu mai cresti. La 12 ani mi se pare cam mult...

| xtembix a răspuns:

Da, este bine, doar ca esti destul de dezvoltata pentru varsta ta. Felicitari, arati bine! :*

Întrebări similare