| FlorinaRuby a întrebat:

happy am aproape 14 ani si sora mea mai mare are multi papuci cu toc marimea mea, are cv daca port si eu dar:
-numai uneori
-au talpa ortopedica
-aproximativ 8 cm
Deci nu mereu, si nu toc dinacela subtire, dau funda pentru cel mai bun raspuns!:*

Răspuns Câştigător
| Laura46 a răspuns:

Cel mai simplu lucru este s aii iei sa i porti prin casa, daca simti ca iti fuge piciorul intr-o parte inseamna ca nu ai stabilitate la acest tip de papuci.desi ar trebui daca au talpa ortopedica.la toc e mai naspa.dar asa, daca aveti aceeasi marime nu vad de ce nu ai putea merge.Repet daca simti ca scobitura papucului e prea adanca pentru tine nu i purta pentru ca poti calca stramb si te alegi cu o entorsa

5 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Nu. Din punct de vedere medical este si recomandat. Dar, pantofi cu toc, nu pantofi ortopedici. Pa! Era sa uit. Se va modela si glezna daca vei purta toc. Pa!

| alexandra134 a răspuns:

Pai daca sora ta nu are nimic impotriva si te descurci sa mergi pe ei cred ca este ok sa ii porti. >big grin

| andra95aam a răspuns:

Nu cred ca "are ceva", atat timp cat o intrebi si pe ea ce parere are, si bineinteles daca tu te simti bine in eiwinking, iar daca esti ca mine, ai sa.i iubestiwinking

| FlorinaRuby explică (pentru andra95aam):

Multumesc,ea nu are nimic impotriva, eu ma refeream daca exista vreo problema din punct de vedere medicalwinking happy

| andra95aam a răspuns (pentru FlorinaRuby):

Am citit mai sus, ca a zis cineva ca e bine sa porti, de fapt, nu este recomandat sa porti tocuri foarte des, deoarece iti modifica fiziologia muschilor picioarelor, mama mea este doctor si mi.a spsu, aratandu.i exemplele din jurul meu cum arata un picior care poarta tocuri "mult prea mari" si de la o varsta "mult prea precara", dar nimeni nu a zis ca au voie sa porti, cu moderatie macar pana procesul tau de dezvoltare ajunge prin ultimele fazawinking