Mierea este folosita mai ales in combaterea cosurilor si a punctelor negre. Este bine sa o folosesti nu neaparat singura se mai face si o combinatie cu bicarbonat de sodiu. Acum depinde ce fel de problema dermatologica ai, daca nu e grav o data pe saptamana e suficient.
Da, e adevarat. Mierea e foarte buna pentru ten. Il hraneste si il face mult mai fin. Incearca sa te dai de doua ori pe saptamana, dar, daca nu vezi schimbari la tenul tau, incerca sa te dai putin mai des(de 3-4 ori pe saptamana).
Eu iti recomand si crema de ovaz. Iti repara foarte bine crapaturile din piele cauzate de frig, dar iti si face piele foarte, foarte fina. Eu folosesc gel de dus cu ovaz si este foarte bun! A fost de ajutor si acum o luna, cand am avut varicela. M-a scapat putin de mancarime.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Mierea are proprietati benefice pentru piele. Mai poti adauga si scortisoara. Acum depinde pentru ce vrei sa o folosesti.
E foarte buna, insa doar o zi se vede diferenta. Acum ma dau de 2 ori pe saptamana, mentionez ca am 17 ani sa nu fie ceva sa am probleme peste 3-4 ani.
Pai pentru ten, am tenul mixt, adica fruntea cam grasa si ma ajuta mult mierea, am folosit-o si eu o data.
Deci ai si tenul gras. Pai uite Un ''amestec'' care cred ca o sa te ajute : Ai nevoie de 2 linguri de miere organica, de un mar si o jumatate de lingura de extract de salvie.
Da, este. Mai ales pentru cosuri am inteles. Pur si simplu iti aplici, aproximativ de 2 ori pe saptamana, un strat mediu de miere pe fata, o tii cam jumatate de ora si apoi clatesti cu apa calduta.
Mierea de albine este un ingredient demostrat stiintific ca ajuta in combaterea acneei. Este antibacterica, antifungica, hidratanta si super nutritiva. Poate fi aplicata zilnic sau de cateva ori pe saptamana. Ptr.cosuri poate fi folosita in amestec cu scortisoara. Daca se inroseste fata, renunta la scortisoara. Daca ai timp Intra pe Youtube pe Rusu Cristin si vezi ca am postat un clip cu aceasta masca.