| selysol a întrebat:

Buna TPU am auzit si eu de o dieta :
ora 8:00 un ceai
ora 10:00 2 oua fierte
ora12:00 suc de fructe sau un pahar suc de rosii
ora14:00 sunca sau paine prajita
ora16:oo un mar
ora 18:00 branza slaba
intrebarea mea este daca functioneaza combinata cu sport nu ca as vrea sa o folosesc dar sun curioasa multumesc si bineinteles

Răspuns Câştigător
| MiSSyoUNow a răspuns:

E dieta balerina si slabesti un kg pe zi. sa stii ca la inceput functioneaza, adica slabesti 10 kg si dupa aia slabesti incet; cam jumatate de kg pe zi. sa faci cat mai mult sport, ca vei slabi si mai mult. succes. funda?

| selysol explică (pentru MiSSyoUNow):

Multumesc asta e raspunsul pe care il asteptam :* si bineinteles fundabig grin

| MiSSyoUNow a răspuns (pentru selysol):

Mersi! prietena ta a inceput dieta? cat a slabit?

Da a inceput-o si a dat jos 4 kg nu a tinut-o decat 5 zile pentru ca numai 4 kg avea nevoie sa slabeascahappy bineinteles combinata cu putin sporthappy

Sa o feliciti din partea mea. A reusit sa tina ca acolo sau a mai mancat si in plus?

mai trisa... cu cate-o bucatica de ciocolata sau cu cate ceva dulce laughingsi a mai schimbat ouale de dimineata manaca cereale in loc de oua...

Putea sa schimbe ouale si cartofi mici fierti in coaja. e bine ca a reusit sa slabeasca.

13 răspunsuri:
| MescaMascalina a răspuns:

Se moare de foame bine de tot. mai bine mananci portii medii din orice fel de mancare iar dupa fiecare masa, jumate de grepfrut. e mult mai eficient. a, + sport

| alexmyhay95 a răspuns:

Logic ar trebui sa dea roade DAR daca nu faci miscare in timpul si dupa dieta nu o se va observa nimic si nu inerca sa iei pastile deoarece te vei ingrasa mai rau

| selysol explică (pentru alexmyhay95):

Nu este vorba de mine laughing eu nu sunt grasa am intrebat deoarece prietena mea vrea sa slabeasca si cauta tot felulu de tampenii pe net iar eu am auzit de dieta asta si vrioam sa stiu daca pot sa eu recomandhappy oricum mersi de raspuns:*

| selysol explică (pentru alexmyhay95):

O recomand*

| RalucaSuciu a răspuns:

Desigur ca functioneaza big grin... orice dieta sanatoasa combinata cu sport da rezultate foarte bune, insa desigur totul cu moderatie smug

| Lencik1 a răspuns:

Sa iti spun cinstit nu stiu dar cu painea prajita nu ma aranjeaza adica prajeala nu e chiar sanatoasa

| selysol explică (pentru Lencik1):

paine prajita dar nu in ulei cum ar veni e paine uscata.