E dieta balerina si slabesti un kg pe zi. sa stii ca la inceput functioneaza, adica slabesti 10 kg si dupa aia slabesti incet; cam jumatate de kg pe zi. sa faci cat mai mult sport, ca vei slabi si mai mult. succes. funda?
Desigur ca functioneaza ... orice dieta sanatoasa combinata cu sport da rezultate foarte bune, insa desigur totul cu moderatie
Se moare de foame bine de tot. mai bine mananci portii medii din orice fel de mancare iar dupa fiecare masa, jumate de grepfrut. e mult mai eficient. a, + sport
Sa iti spun cinstit nu stiu dar cu painea prajita nu ma aranjeaza adica prajeala nu e chiar sanatoasa
Logic ar trebui sa dea roade DAR daca nu faci miscare in timpul si dupa dieta nu o se va observa nimic si nu inerca sa iei pastile deoarece te vei ingrasa mai rau
Nu este vorba de mine eu nu sunt grasa am intrebat deoarece prietena mea vrea sa slabeasca si cauta tot felulu de tampenii pe net iar eu am auzit de dieta asta si vrioam sa stiu daca pot sa eu recomand oricum mersi de raspuns:*
Multumesc asta e raspunsul pe care il asteptam :* si bineinteles funda
Da a inceput-o si a dat jos 4 kg nu a tinut-o decat 5 zile pentru ca numai 4 kg avea nevoie sa slabeasca bineinteles combinata cu putin sport
Sa o feliciti din partea mea. A reusit sa tina ca acolo sau a mai mancat si in plus?
mai trisa... cu cate-o bucatica de ciocolata sau cu cate ceva dulce si a mai schimbat ouale de dimineata manaca cereale in loc de oua...
Putea sa schimbe ouale si cartofi mici fierti in coaja. e bine ca a reusit sa slabeasca.