Hi. Asa se zice... e o traditie nu iti face griji. esti minora si sigur ai tai nu ar fi de acord poate cel mai ok ar fi ca incurand sa iti gasesti un prieten in loc de sot ...
Nu crede in toate prostiile astea
Peace
Pai odata si-odata banuiesc ca te vei casatori, dar asta nu datorita faptului ca ai prin buchetului. Si eu l-am prins tot pe la varsta ta, dar m-am casatorit ceva mai tarziu.
Samii, nu iti fa griji, nu te mariti la 15 ani.
Nu iti spune un buchet de flori cand te casatoresti.
Se spune ca cine prinde buchetul miresei se va marita prima dintre celelalte fete de acolo. Nu inseamna ca atunci. Si in plus, e doar o superstitie.:*
Funda?
)iti cadea in cap. se spune dar nu e adevarat sunt vorbe.la fel precum horoscopul si altele. stai linistita ca nu e adevarat...
Este doar o traditie.ar insemna ca tu vei fi urmatoarea care te maritidar repet nu te ingrijora e doar o traditie care se respecta si nu arata adevarul sau ghiceste viitorul
Se spune ca cine prinde buchetul, se va marita prima dintre fetele prezente la nunta, dar este doar un fel de superstitie, nu e ceva sigur ar fi chiar ciudat sa te mariti la 15 ani.
Este vorba de o traditie.La nunta mireasa arunca buchetul cu flori iar cea care il prinde se va marita cel mai repede dintre toate.E doar un fel de mit, asa ca nu ai pentru ce sa iti faci griji.Chestia asta cu aruncatul buchetului e facuta mai mult pentru spectacol, deci stai linistita ca daca nu vrei nu o sa te mariti prea curand .